Hayır benim anlamadığım ocak başından beri hatta aralık sonu şubat daha net demiştim sizlere.Ocak ortası gibi şubat 11-13 sisteminden bahsettim ve ardından modellere de yansımaya başladı gücü.Tabi ki eleştiri hakkınızdır ama bu kadar uzun süreli tahminde en azından salınımı tarih olarakta belirtmemiz bir başarı değilmidir tamam sizlere model model yorum yaparım bundan sonra 3 gün kala gücünü anlatırım size.Boş yere 384 saat takip etmeyin o zaman çok değiştiği için.
Arkadaşlar bu tahmini özellikle ay ortası tahminini ocak ortası sisteminden beri sizlere söyledm o zamanlar havada kar ı geçmez şubat sistemine odaklanın diye.11-13 civarı sistem benim nezdimde bağıra bağıra geliyordu ancak bazı kendini bilmezler yüzünden ve modeller de görüp sonra kaybolunca ve diyagramcılarında sıcak çıktı ile ortalama yükselmesiyle bizi linç etmeye kalkanlardan yoruldum.Kendi konumu uzun süre kapatmıştım şimdide söylüyorum bizi linç edenlere sistem hayırlı olsun diyebiliriz ihtimaller artıyor ancak yalnızlık bazen forumdan da soğutuyor.Herkes kendine iyi baksın Benden bu kadar sizleri uzaktan takip etmeye devam edeceğim.
Kalın sağlıcakla , hakkımız varsa Helal olsun.