kardeş beylukdüzu en az 2 saat kar gözükmüyor belki ilerleyen saatlerde
Posts by wasker
-
-
Bu gece başaksehir, sultan gazi, eyüp ,gop tarafları uyumasın çok güzel bant kar geliyor ilerleyen saatlerde hava sicakliginin 0'ın altına düşmesiyle asfalt ta tutmaya başlıcaktır. En şansiz yerler catalca ve buyuk cekmece avcilar ama dek bu ilerleyen saatlerde rüzgarın yönü ile degişebilir.
-
bayrampasa kopuyordu az once
-
kagithaneyi siyirabilir ama basaksehir beylikduzunu fena vurucak
-
30-40 dakika icinde bayrampasa,gop,eyüp,ve arnavutköy civarına mükemmel bir acık yeşil kütle geliyor arada ifak sarıda yıkıp geçicek bant uzuna benziyor araliksiz 45 dak yagabilir..
-
paylasan arkadas yagis haritalı paylaşırsa daha iyi olur
-
ben şimdi anlıyorum sürmelinin gaza gelip hemen tv lerde kar geliyor dememesini sizde hak verirsiniz arkadaşlar adam türkiyeye hitab ediyor olmayıncada zor duruma düşmek istemiyor hele 30 kasımdan sonra daha çok temkinli yaklaşır.
-
biri paylaşşında bizde sevinelim.
-
arkadaşlar biri modelleri paylaşabilir mi?
-
hadi artık gelsin..
-
muhtemelen bu gece sabaha karsı camlıca kar alıcak
-
hatta çok iyi hatırlıyorum sakaryalı arkadaşlar da hatırlar cuma günüydü hava kapalı ancak hava sıcaklığı -2 gösteriyordu.akşam üstü başlamıştı kar ve cumartesi sabahı benim belime kadar kar geliyordu.mükemmeldi.cumartesi tatil yapmıştım ve tabi kardan adam ah be nerde o
Dediğin tarihi bende hatırlıyorum günlerden cuma yıllardan 2002 idi sabah işe gitmek icin kalkmıştım saat 8 de dısarı baktıgımda hava kapalı idi yaklaşık 30 dakika sonra bir kar başladı yağan yere yapışiyordu aralıksız 2.5gün yagdı ıkitellide servisimiz kardan yolda kaldı otoban yolunda 10 cm kar olmustu:) siz düşünün diğer yerleri kendi fikrimce büyük bir siklondu o sisitem ve istanbulun geneline aynı kar yağısını bıraktı. -
Meteoroloji'den alınan bilgiye göre yurtta hissedilen sıcaklık değerleri mevsim normallerinin altında seyrediyor. Hafta sonundan itibaren yurdun büyük bir bölümünde etkili olan kar yağışı Ankara, İstanbul, Bursa, Eskişehir, Kütahya ve Kocaeli'de 1 günlük mola veriyor.
İSTANBUL HAVA DURUMU TAHMİNİ (5 GÜNLÜK)
Hafta sonu etkili olan kar yağışı 1 günlük mola verdi. Bu molanın ardından 22 Ocak Cuma günü kar yağışı yeniden kendini gösterecek ancak öncekinden daha yoğun kar yağışı bekleniyor. Cuma günü başlayacak olan kar yağışı hafta sonu yani 23 Ocak Cumartesi ve 24 Ocak Pazar günleri de devam edecek. Sıcaklıklar ise mevsim normallerinin çok altında seyredecek. KAYNAK HÜRRİYET.COM basın bile geliyor diyor arkadaşlar rahat olun bunlar butun bılgıleri mgm den alıyorlar mgm yi bilen bilir son ana kadar temkınlı davranırlar adamlar sımdıden 5 gün kar var demişler:)
-
Beyley avrupa yakasina oyle bir bant geliyorki buyukcemecenin bandini biz kaptik sanki:) sariyer,eyup,bagcilar,gaziosmasa'zeytinburnu kopmaya hazirlan etkisi cok uzun surucek en az 10 cm koyucak ustune.
-
Ana dek banti eyup,fatih,gaxiosmanpasa ve zeytinburnu uzerinde yogunlasmis suan vede uzunluguna baktim en az 2 saat daha omru var bandin cm olarak her gecen dakika artiyor mukemmel..
What's Happening in the Forum?
-
- Topic
- Replies
- Last Reply
-
-
-
Koronavirüs (Covid-19) Bildirim Konusu 1.7k
- Interstellar
-
- Replies