Kar haritasını çok merak ediyorum.genelde böyle kararlı sistemlerde gösterdiğinden daha fazlası geliyor
Siberiantıger hocam bunu birkac sayfa önce belirtmişti.
Kar haritasını çok merak ediyorum.genelde böyle kararlı sistemlerde gösterdiğinden daha fazlası geliyor
Siberiantıger hocam bunu birkac sayfa önce belirtmişti.
İspanyadaki ab güney enlemlerden doğularsa sistemi alırız bunun icinde azorun doğu kollarının basıncının yükselip ab'yi akdenize itmesi gerekiyor bu çok önemli aksi takdirde ocağı kapatırız şunu biliyoruz ki o ab ordan kendiliğinden kolay kolay kaybolmaz..
Benimde babam anlatır o gün hastaneye gitmiş dışarıda öyle bir hava varki montunu cıkarmış terlemekten akşam saat 8 gibi dışarı bakmıs hava gayet sakin gece lavaboya kalktığında saat 2 gibi heryerin 25-30 cm kar yağdığını görünce gözlerini inanamamış zaten gerisini biliyorsunuz oda hep anlatır hepte sıkılmadan dinlerim.
http://canlikamera.arnavutkoy.bel.tr/# hadımköy kar başladı
bu saydığım yerler şuan. Cok şanslı büyük yesil kütlenin arkasıda var tren olusabilir.
hazırlanrl 500 evler bayrampasa g.o
P yesil kütle ortalığı 15 dakikada bayaza bürücek sakın uyumayın
birazdan eyüp,rami,500 evler,bayrampasa tarafları cok güzel kar alicak muhtemelen tipiye cevirebilir. Ve ağır ilerliyor
Bu kütle gitgide Anadolu yakasına mı yaklaşıyor bana mı öyle geliyor acaba
O kütle iki yakayıda ortalıcak dostum
Radar çanakkaleyi sarmayı başladı enes hocam kar başladımı orda?
Hep birlikte nice senelere inşallah..
wildleo hocam akomun tahminine göre perşembe gece yarısına dogru kara cevircek diyor sizcede en azından istanbulun avrupa yakasının 100 rakımdan yüksek olan yerlerinde böyle bir ihtimal söz konusu olabilir mi?
arkadaşlar ecm kar haritası icin birsey söylemek istiyorum 6 ocak 2017 sisteminde istanbul icin. Acık kırmızı renk veriyordu buda 30 cm kar yapıyor rengine göre bu aksamda ecm'nin kar haritasına baktım aynısı siz düşünün eyüpsultan topcularda isyerimin önünde sistem bittiginde 60-70 cm kar vardı😉
Icimden bir ses ne doğu ne batı tam ortada bulusacaklar gibi geliyor bana bunu daha öncede görmüstük istanbul merkezli bir sistem bekliyorum.
Paylaşabilirmiyiz arkadaşlar
insallah bu sene güzel kar yagışları görürüz.