hocam ben uyuyim mi?
hüseyin hocam ordu için 1-3cm demişti
Altınorduda bu gece kar yağışı kesiliyor Çarşamba tekrar kar gelme olasılığı var
hocam ben uyuyim mi?
hüseyin hocam ordu için 1-3cm demişti
Altınorduda bu gece kar yağışı kesiliyor Çarşamba tekrar kar gelme olasılığı var
O kar yağmaya başladığı zaman telefon bildirimlerinede bi bakarsın mgm yoğun kar uyarısı vermiştir çoktan
3 güm öncesine kadar iki gün kar yağışını konuşuyorduk.Ecm inat etti etti.Şimdi yağışlar da kırpıldı zaten soğukları tam sokmadı bölgemize.Mgm de ikonları Kky ve yağmur yapmış.Bakalım bir 4-5 saat saf kar görürsem mutlu olacağım artık.
Bu gece uyuma mgm ve ecmwfyi unutacaksın...
Rize ardesen Fındıklı kar yağacak mı yapacaksa nezaman yağar ve kaç cm olur görüşleriniz benim için değerli teşekkürler.
Bu akşam 20:30 dan itibaren soğuk girişiyle özellikle gece güzel kar yağışı alacağız.
Öyle bir Balkan sistemi ki batman Mardine bile Yoğun kar uyarısı yaptırıyor. Ancak doğu Karadeniz bildiğin uyarı almıyor 😂 O uyarı gelmediği sürece beklentiyi düşük tutacağım 😂
Ben Rize il genelinin güzel örtü alacağına eminim Perşembe sabahına kadar 15-25 cm rez al
Çayelinde sahile en yakın dağlar beyazlamış bu gecede sahil örtüye kavuşacak, öyle görünüyor
Yarın sabahtan akşama nasıl kayıyor daha 3 saat önce sabahtı
Abi 3 saat önce akşamdı yalnız anlamadım ne dedin
Bu arada ben yağış konusunda kesinlikle icona güveniyorum ben icondan çok yağış takibi yaptım genellikle başarılı.
Üst seviyede sahiller için kar şartları bu gece oluşmuyor. Zor değil imkansız.
Sanırım yarın akşam saatlerinden itibaren kar yağışı almaya başlayacak. Üst seviye ozaman yeterli oluyor
Ecmwf yönetimini macron aldı sanırım
huseinskas Bizde son durum nedir Sürmene Hopa hattı ne zaman başlar dersin
Kafamıza ciddi soru işaretleri var yarın son nokta koyulur heralde
Evet forum beni en hassas yerimden vuruyor inşallah telefonu yerden yere vurmam yada japon çocuk gibi pcye uçan tekme atmam..............................................
ya en az 10 kere sordun, 10 kere cevaplandı, ne duymak istiyosun, cidden soruyorum?
Hergün güncellemeler oluyor sorması gayet normal