İzlanda neden -16 -20 leri indiremiyor ki sebebi ne kutup noktasına da yakın İzlanda adası soğuğu güzel olması lazım
Güzel bir soru.
İzlanda neden -16 -20 leri indiremiyor ki sebebi ne kutup noktasına da yakın İzlanda adası soğuğu güzel olması lazım
Güzel bir soru.
Boğaz hattına muhteşem bir dek bantı yaklaşıyor. Hazır ol Boğaz hattı biraz sonra kopacaksın.
E 5 Kozyatağı Göztepe arasında güzel bir kar yağışı başladı. Şükürler olsun RABBİME.
geçen senede karadenizi izledik, yine mi izleyen taraf olacağız?
Hocam izleyeceksek Karadenizi izleyelim hiç olmazsa, en azından ordaki arkadaşlar sevinir. Ya çok daha fazla doğulayıp ülke dışına çıkarsa. Gerçi bu saatten sonra ülke dışına çıkması düşük bir ihtimal gibi.
Öğleden beri yapılan tüm yorumları ve verilerin tüm hareketlerini kaçırdım. Yağışlar ile ilgili kötüye giden bir şey mi var? Bilgilendirirseniz sevinirim.
Evet hocam GFS bozdu en son ki güncellemesinde ama inancımız tam yine düzelecek inşallah.
21:00'de güncelleniyor
Biz bitti demeden bitmez bu iş.
O model batılayacak inşallah. Bu akşam 21:30'da en geç yarın sabah burası yeniden bayram yerine dönecek.
Mgm'ye inanmıyosunuz ama Mgm'siz de kalmıyosunuz.
MGM devlet kurumları içersinde işini en iyi yapan kurumların başında gelmektedir.
Bu kadar önemli bir kurumumuz olduğu için çok ama çok şanslıyız.
Çok fazla negatif bilgi geldi öyle hissettim.
ALLAH'ım sen bize sabır ver. Kardeşim hangi veriyi kullanıp sistem patladı diyorsun. Doğru sistem patladı ama bu patlama sizin anladığınız patlama gibi değil. Sistem yaydan çıkmış ok gibi yıkmaya geliyor. Pazar ve Pazartesi günü siz bile şaşıracaksınız ne kadar çok kar yağacağına.
Derbi nolur sizce
Dostum,
derbi % 99.99 ya maçtan önce ya da maç esnasında tatil ya da tehir edilecektir.
Beşiktaşın stadının olduğu yer denize sıfır olmasına rağmen dek bantlarının en sağlam vurduğu yerlerden bir noktadır.
Bekleyelim görelim.
Mevlam görelim neyler
Neylerse güzel eyler.
Bu kar haritalarına lütfen fazla takılmayalım. Ne alırsak şükredelim.
Bu saatten sonra beğenmeme lüksümüz yok. Lütfen her arkadaşım geçen ayı bundan bir iki hafta öncesini düşünsün.
Herkeze merhaba forumunuzu yeni keşfettim çok aktif ve heyecanlı görünüyorsunuz bende buradayım bundan sonra ins
Yanlız profil resmi yükleyemedim yardım rica ediyorum sürekli hata veriyor
Hoş geldiniz.
Bu tür kendi yorumlarımızı Karalama Tahtasında yapıyoruz
Bu tür kendi yorumlarımız derken !
İstanbul'umuzun dek mekanızmasını tasvir eden bir mesaj bu. Lütfen buraya da karışmayalım. İstanbul'umuzu İstanbul sayfasında anlatıyoruz.
Bu sistem çok ama çok ekmek çıkaracak bize. Bu dek dedikleri mekanizma adeta İstanbul'umuz için yaratılmış.
İstanbul'umuz bu konumda olacak, sıcaklık ortalalamalarının çok üzerinde bir Aralık ayı yaşanacak ve Karadenizin ılık sayılabilecek suyu 5500 metre yukarıdaki müthiş soğuğa tepki vermeyecek öylemi.
Kim ne derse desin artık herkes susacak hava konuşacak !
Karadeniz buharlaşıp İstanbul'umuzun üzerine boşalacak.
Yağış oturmadı değişecek vs diyerek kendimizi kandiriyoruz gibi geliyor bana bu soguk varken yağis olmamasi talihsizligini icime sindiremiyorum kahredici ya.
Hocam sen neden her mesajında bu kadar karamsarsın. Lütfen biraz tanı İstanbul'u.
Bu şehir bulunduğu konum itibariyle dek bantlarının vuracağı bir şehir. ALLAH'ın izniyle her şey fevkaledenin fevkinde olacak.
Pazartesi de dahil şenlik yaşayacaksın.