önceki sistem modellere diz çöktürdü
Bu sistem de Modellerin dişini sökelim 😀
Öyle olucak gibi. AY sahil kesiminde oturuyorum. Sıcaklık 8 derece ama dew Point -2 oldu. Baya iddalı geliyorum diyo...
önceki sistem modellere diz çöktürdü
Bu sistem de Modellerin dişini sökelim 😀
Öyle olucak gibi. AY sahil kesiminde oturuyorum. Sıcaklık 8 derece ama dew Point -2 oldu. Baya iddalı geliyorum diyo...
Arkadaşlar garip bir şekilde hava 7 derece iken DEW POİNT -1 (AY sahil için)
Hayırdır kış bir yere mi gidiyor?
Hocam, bana kış yeni başlıyor gibi geliyor.
Güncel DEW POİNT sıcaklıkları.
Katılıyorum
#osenebusene
Arkadaşlar tamam. Yanlış anlaşılma olmuş veya biri yanlış görmüş uzatmaya gerek yok. Hatası olan özür diler veya hatasını kabul eder, olay biter.
Keşke değişmese,cidden 500 hPa baya fazla vermiş.
AO verisine bağlı nötr veya negatife inerse sistem bizimdir.
GFS napmış ya 13-14-15 Mart tarihlerinde coşturmuş bizleri umarım değişmez 300 saat bile olsa
500 pHa da -42 leri vermiş
Sıcaklıklar yavaştan hafif hafif düşmeye başladı. Bakalım nasıl düşücek herkes şimdiden sinerji yapmaya baslasın. Nasıl pazar günü sıcaklıklar çıkması gerekirken çıkmadı. Bu sefer de inmesi için sinerji
Bu 2 gun saglam dek alalim tutmasa da olur. Siklion yagisi beni hic tatmin etmiyo.
DEK yağışları genelde AY etkilediği için benim tercihimdir.
Yaz gelmesin..
Klima nedeniyle boşa giden elektrik faturası(!)..
Şöyle güzel bir kar yağışı ve soğuk alalım da sonra hava isterse 30 derece bile olabilir benim için hocam
yarından sonra güzelim kışa veda ediyoruz.
sanmam
Arkadaşlar, yarın ki sistem için çok umutlanmayın. Yağışla ilgili sıkıntı yok. Yağış özellikle Anadolu Yakasında etkili olucak ve bu gece 11-12 gibi başlayacak. Ancak sorun yine sıcaklık. Yüksek kesimler için yağış yağmur olarak başlar. Sabaha doğru kara döner diye tahmin ediyorum. Ama umarım bir önceki model gibi yanılgıya düşeriz ve beklediğimizden daha iyisi olur.
AO (Arctic Oscillation) tahmini verilene göre AO nun 12/3 ihtimalle hızla nötre inme ihtimali var. Düşükte olsa.
Yazıya göre bizim için kış bitmiştir. Bir mucize lazım. Yanılıyor olabilirim umarım öyledir.