Her yerden kar haberi geldi, bir İstanbuldan gelemedi
Rüzgar bir güzellik yapsa inş. O da gelecek
Her yerden kar haberi geldi, bir İstanbuldan gelemedi
Rüzgar bir güzellik yapsa inş. O da gelecek
İstanbul avrupa kar beklemesin sıcaklık 7.5 derece bulut yok hava açık
Bulunduğun yere bağlı Silivri gibi uerler 0 derece
Bendede ya çünkü bugün yağışımda bize o kaçırttı
azorun doguya biraz genislemesi.
Pek sanmam öle bişey olsa şuan site çalkalanırdı bence ama kesin hayır demiyorum
Semih selam, bu mgm nin verdiği uzun vade dereceler ist.için diyorum mesela çarşamba 4-0 perşembe 5-1 bunların sistem girişinde en 1- 2 derece düşme ihtimalleri yokmudur ! Birde sistemin ömrümü kısalmış hakkten? Birde senden duysak !
Yarın sistem hakkında özet yapacağını açıkladı
Rüzgar marmara denizinde batıdan kuzeye ne zaman döner ya da hiç mi dönmez
Yb yagisi daha doguya ve guneye itti.ankara manisa cevresinin kar almasi surpriz oldu.ankarada yinede kar bekleniyodu ama okadarda degil.sistem hala aktif yagis yine olacak ve kar olarak dusecektir.kocaeli cevresi anadolu yakasi daha sanslidir.geceye kalmadan modelde kutlelerin belirmesi lazim.
Önceden de sordum ama Beylikdüzü çevresi dek lerden hiç etkilenirmi ????
Offf allaha şüküler olsun şuan tipi var yerler bembeyaz ve hepsi 10 dakka içinde oldu
Neresi ????
Eskişehir de oturan yakınlarım var orda da kar yağmaya başlamış
SON DAKİKA ! : Son gelen Skew-T bilgilerine göre İkindi ile gece arası özellikle akşam saatlerinde Tepe yükseklikleri 4 kmyi bulan Deniz Etkisi Kar Sağanakları İstanbul'u özellikle Boğaz Hattı ve Anadolu yakasına taarruz edecek.
Yine Anadolu.
aynen bide hava cok sogudu ...yogun karr geliyoo![]()
Oralar için bu sistem efsane gibi tabi yoğun kar yağarsa ki inş. Yağar en azından biirilerinin yüzü gülsün