Göztepe'de lapa lapa harika yağdı tam 1.5 saat sürdü.Yerde 2-3 cm yeni kar örtüsü oluşturdu.Devamı var mıdır?
Posts by berkay_tuku
-
-
Göztepe'de de bulut yoğunlu hayli arttı çok bulutlu bir hava var.Umarım bunca yaptığın analiz ve tahminlerin doğru çıkar da dün akşam saatlerinde aldığımız yağışı tekrar görebiliriz. Root
-
Yok mu Göztepe'ye kar arkadaşlar Alemdağ çok iyi kar varmış amcam aradı.Bugünü pas geçmesek iyi olacak.
-
Göztepe'de hava kapadı bir anda zayıf toz şeklinde hafif kar başladı önemli bir kar olacak mı ?
-
Bu resmen 2004'ü yaşatıyor yarım saattir tipi şeklinde yağıyor.Görüş mesafesi neredeyse 0'a inmek üzere.5-10 cm'ye yakın kar kalınlığı var.Olağanüstü gerçekten.
-
BaFRaLI55 Helal sana gök gürlüyor yıkılıyoruz.
-
BaFRaLI55 bahsettiğin kütle Göztepe'ye gelecek mi radarı pek yorumlayamıyorum ben.
-
Göztepe şahane oldu.İstediğim ince tabaka örtü gerçekleşti.Bundan sonrası bonustur benim için.
-
Radar'da dev dek bantı İstanbul'un kuzeyinde oluşmaya başladı.Artık bir şeylerin olmasını ümit ediyorum.
-
Hava bir anda -1 dereceye düştü.
-
Göztepe'de 10-15 dk muazzam bir yağış vardı tam kaldırımlar arabalar çatılar tutuyor derken yine hava açtı
-
Göztepe'de günlük güneşlik havada toz şeklinde orta kuvvet kar var.Kafayı sıyırmaya az kaldı
-
KarKurdu Duygularımıza tercüman olan bir fotoğraf.
-
Ne zaman kar yağacak adam akıllı Göztepe'ye yerler de kupkuru.Bir indirse neler olacak ta...
-
Gece bir tek kar tanesi düşmemiş.Hazır yerler kuru iken patlatsa bombayı da hava bembeyaz olsa her yer.