15 Ocak - 22.25
Mardin
Çok Bulutlu
15 Ocak - 22.25
Çok Bulutlu
Kayışdağı kayışı koparmış ☃️😀
Ne o öyle Palandöken gibi bembeyaz
İmkanı olan resimleyebilirse güzel olur , araçla geçiyordum uygun açı yakalayamadım paylaşmak için
Bu sabah Ferhatpaşa'da güzel görüntüler ile mesaiye başladım. Sistem tam da beklediğim gibi gelişti tam puan.
Karşı da görüş neredeyse kaybolmuş durumda tipi şeklinde yağan yere yapışıyordu.
Artık heyecanla yarın akşamı bekliyorum.
Edirne tarifesi uyguladım Mardin'e de.
Yılın ilk karı Göztepe için hayırlı olsun.Ferhatpaşa'da örtü olmuştur diye tahmin ediyorum.
Karlı bir İstanbul sabahından günaydınlar herkese. Cumanız mübarek olsun Havaforum. Allah yapacağımız ibadetleri kabul eylesin inşallah.
Göztepe'de olduğumdan saat alarm düzenimi bozmuyorum ve 6 ideal diyorum
İyi akşamlar İstanbullular. Bugün 13:00-16:00 saatleri arasında Ferhatpaşa'da ceviz büyüklüğünde kar yağdı herkes şaşırdı iş yerinde tabi.Kar sürprizi bekliyordum ama bu kadarı fazla sürpriz oldu ince örtü yaptı cıvık şekilde 1 dereceydi sıcaklık yağış anında. Kuvvetli anını çekemedim mesaide olduğumdan ancak yemek arası ilk başladığı anı kayda aldım iyi seyirler. Bu gece nöbetçiyim hamdolsun kavuşuyoruz kar yağışlarımıza 4 senelik hasreti dindiriyoruz inşallah.
Bizi özel kıldığınız için teşekkür ediyorum. Pazar-Salı günleri arasında Ferhatpaşa ve Göztepe'yi iki ayrı pencerede değerlendirebilir misiniz örtü miktarı açısından? Teşekkürler.
Hava Forum'un kıyı kesimler için beklentisi 4-15cm, +100m üstü yüksekler için 15-30cm. Son derece ihtiyatlı bir tahmin hazırlanmış.
Değerlendirme için teşekkürler.
Günaydın HF. Verimli bir gün olsun hepimiz için kolay gelsin.
Hayırlı olsun dostlar birliğiniz daim olsun.
6 OCAK 2017 Abdullah Emin ErenN Teçhizatları hazırladınız mı? Keyifler yerinde mi?
Windy Ferhatpaşaya 40 Göztepe'ye 32cm demiş kepçe bol tabi.
Mükemmel Berkay34 GFS soğukları kırpmış olabilir ancak yağış çok iyi. Pazar derbi var evdeyiz güzel bir gün olacak.Salı günü 850'de -14 giriyor o gün bile akşamına kadar yağış vermiş epey de üşütür.