2004 efsane sistemini hatırlayanlar sistem öncesinde duragan havalar vardı. Hatta bir gün öncesi güneş parıl parıldı. Yine ocağın sonu güzel olacak inş
Posts by ainos
-
-
İlgili mesajımı kaldırıyorum. Biraz neşeli model öncesi paylaşımdı sadece. Ama ben insaları kırmayı, germeyi, tartışmayı istemiyorum. Görüşleriniz için teşekkürler tekrardan.
-
Hazır mıyız İSTANBULLL !!!
-
Bünyamin reis herşeyimiz, herzaman hep seninleyiz..
-
Geliyor gönlümün efendisi..
-
Edirne enez'de alınan karara göre önümüzdeki hafta cuma günü yağmur duası düşünülüyor. Aşırı soğuk ve fırtına olmasına rağmen uzun süreli yağışsızlık varmış.
-
Deprem stresinden adam akıllı sevinemiyorum bile.
Çok stres yapma kaderi değiştiremeyiz. Hayatını yaşa..
-
Kırbaç geliyor
-
Azlağ kırbaçını 25 ocak gibi gösteriyor
-
yalnız evin içine kadar giren bir koku bana da geliyor. Burada yazanlardan sonra psikolojik mi acaba var mı benim gibi olan ?
-
Bugün star tv akşam haberlerinde Gökhan Abur Ocak 20’sinden sonra İstanbul’da kar yağışı beklendiğini söyledi, İstanbul’da kış mevsiminin yeni başladığını sözlerine ekledi.
Haberi izlemek isteyenler star youtube hesabında geriye sararak haberlerde sol altta saatin 19:33 olduğu ana videoyu getirirse Gökhan Abur'u izleyebilir.
-
Abi yapmayın ay sonu gelir, Şubat ortası olur, Şubat ortası gelir, Şubat sonu derken kış bitti. Semih Abi'den umutluyum başka da bir şeye inanmıyorum.
Bende bu kadar karsız modeller bu tarihlerde ömrümde ilk görüyorum. Ürkütücü geliyor ama değişeceğine inanıyorum
-
Diyagram ve modellerin düzelip ay sonu ve şubatta güzel şeyler olacağına inanıyorum. Ama 15 yıldır modelleri takip ederim aralık ayında ve ocağın bu ilk yarısında bu kadar üst üste umutsuz modelin çıktığını hatırlayamadım ben. Ama illa şans dönecek bi gün
-
İstanbul bu gece sabahın ilk saatlerine kadar bölgesel deniz etkisi yağışları alacaktır. Bazı ilçelerde kar, bazı ilçelerde karla karışık donan yağmur şeklinde yağış geçişleri devam edecektir. İlerleyen günlerde görüşmek üzere. Bol karlı bir kış dilerim..
-
ainos bende beğenmiştim o yorumunu hatırlarsan.Ama buraya yazmadığın için tabi.Buraya yazsaydın kural dışı olacağından beğenmezdim herhalde.
Tabi ki hatırlıyorum. Ordan paylaşıp kurallar dahilinde devam ederim. Ben biraz düz bir insan sayılırım. Eğer hatırlarsan cnn yorumdan itibaren ve farklı bir platformda tek sayfalık yorumlar şeklinde konuşmaya alışmıştık. Bende forumda bu sayfayı sabit kullandığım için diğer sayfalara yazmıyordum. Teşekkürler görüşlerin için. Bol karlı bir kış dilerim.
What's Happening in the Forum?
-
- Topic
- Replies
- Last Reply
-
-
-
Orta ve Doğu Karadeniz Raporlar-Yorumlar 458
- Samet
-
- Replies