Sabaha karşı erken değil mi ya biraz Selimpaşadayım ben de
Karayel sürprizi yaşarız belki diye o da. Sabah saatlerinde şansımız olabilir en batı istanbul olarak.
Sabaha karşı erken değil mi ya biraz Selimpaşadayım ben de
Karayel sürprizi yaşarız belki diye o da. Sabah saatlerinde şansımız olabilir en batı istanbul olarak.
-1 yazacaktım hocam - yi koymamışım
Silivri taraflarına da bekliyoruz artık sabaha karşı cepheden bir şeyler görür müyüz bakalım.
Edirne de 850'de 1 derece olmasına rağmen kar yağıyor
Anlık 850hPa verisini öğrenmek mümkün değil. Eğer modeldekine göre daha erken saf kar başladıysa o zaman 850hPa'da 0 derece daha erken girdi demektir. Üst seviyede 0 derece girmedikçe donan yağmur ve buz paleti yağar en fazla.
Nullscroll verileri anlık değil Ncep GFS'den alınan model verileridir arkadaşlar.
http://www.meteociel.fr/observ…/pression.php?region=eur2
Siklonun gerçek zamanlı konumuna buradan ulaşabilirsiniz.
Bu kar yağışını gece yarısı falan bekleyenler yanılacak sanki sıcaklıklar beklenene kıyasla hızla çakılıyor
Çok fena bir yıldırımın sesine uyandım. Sağanak yağış var
Silivri'de yağış sabahtan beri kesilmedi.. Çok iyi oldu toprak için.
Silivri'de gökgürültüleri duyuluyor şimşek aktivitesi de var.
Edit: Yağmur bastırdı
İyi haftasonları. Geceleri her ne kadar üşümeye başlasam da gündüz sıcaklarının bitmek bilmemesi psikolojimi bozdu resmen. Yeter artık
Şu kütle 5 dakikadır yağmur yağdırıyor..
Geçen seneki depreme göre daha güneyde yani tali fay üzerinde değil de, ana fay civarında olan bir deprem gibi duruyor.
Anlık bir alttan vuruş şeklinde hissettim. Deprem merkezine 28km uzaklıktayım salladığını söyleyemem fakat alttan vurdu.
Silivri'de yağmur geçişi oldu..