DEK 3 gün civarı sürer. Daha ötesi zor. Sonra deniz yüzeyindeki ısı da kaybolacağı için ilerleyen günlerde başka bir durum oluşmazsa yağış alamaz.
Posts by CrossBench
-
-
GFS'de Manisa için tırt. Ama GEM son 2 inceleyişimde de daha istikrarlı görüntü veriyor. Fakat yağış yine de az. Sadece GFS'ye göre iyi. (Manisa özelinde)
-
Manisa için yağış durumu inanılmaz kötüleşmiş. İnşallah döner bu durum. Yoksa tırt bir süreç olacak.
-
-
Çoğunlukla olumlu çıkan sıcaklık verilerine nazaran yine çoğunlukla az gözüken yağış konusunun düzelmeme ihtimali nedir peki?
Tabi bununla birlikte GEM verilerini de sorabilirim. Dikkat çekici baya.
Yağış harika, soğuk biraz daha inerse korkunç
Aslında şu anda diyagramlarda sıkıntı yok ama 1-2 gün sonra önümüzdeki 1 hafta - 10 günlük süreçte alabileceğimiz yağışın (sıcaklık durumu ile birlikte) veya kaçan sistemin tartışmalarını fazlaca yaşama ihtimali korkutuyor beni. Sözün özü, soğuk & kuru hava...
-
Evet Çılgın Model BAM -16/-18 alır buharlaşırsınız demiş🥶😀673E7CEA-C39E-4920-97D5-B86EA52AC0D9.png
İlk defa haklı çıkacak sanırım :))
-
Yağış konusu çok sıkıntılı bence Manisa için. Çanakkale, Balıkesir çok daha iyi gibi.
-
-
Hocam İzmir'i kendi konusundan atabilirsiniz.
Antalya'da olunca ayırmayayım dedim ama atalım oraya da. Görmeyen olur belki de.
-
Antalya
İzmir
Manisa
-
Aslında diğer başlıkta olması gerekirdi fakat gözden kaçmış olma ihtimaline karşı bu senaryoyu vermek istedim.
-
Kar haritaları birbiriyle yarışıyor ama kendim inceleme yaptığımda yağış sıkıntısı olduğu çıkarımına varıyorum. 1 hafta da çok şey olur ama ne bileyim gerçekten sağlam ve uzun süreli bir soğuk olma ihtimali var ve bu yağışsız olursa inanılmaz hayal kırıklığı olur.
Ben Manisa için konuşuyorum. Şimdi şehir yazmazsak İstanbul olarak algılanır.
Tek bir şehir ekseninden çıkmış olalım.
Vakti geldiğinde tahmin yapmak tabi ki daha garanti olur. Ama Türkiye'de en olmadık bir şehirde en olmadık bir iddiaya (Antalya bile kar alabilir gibi) sahip birine denk gelmedim bu veriler ışığında. Geçtiğimiz senelerde böyle iddialar söylenirdi. Biraz ciddiyetten uzak olurdu ama havası yeterdi bunun. Ha sonuçları ne oldu derseniz, bırakın Antalya'yı İzmir'i çoğu zaman Türkiye'nin geneli hayal kırıklığı yaşadı.
İşi gücü bıraktım bende bu sistemi takip eder oldum artık. Hayırlısıysa inşallah alırız. Özellikle Manisa için.
-
Kıyılar tamam da iç kesimler ve ege yağışsız kalıyor. O tarihlerde de Manisa'da olacak olan ben pür dikkat yağışa kilitlendim boşuna sağlam soğuk yemeyelim diye.
Vade uzun. Hayırlısı inşallah.
-
Merhaba.
Buraya çok sık girme fırsatı yakalayamıyorum. Daha çok sosyal medya vasıtasıyla takip edebilir oldum. Az önce de bir şey dikkatimi çekti mailler Spam klasörüne düşüyor. Kendim "whitelist" olarak işaretlemedim. O şekilde bende düzelir ama sorun genel olabilir diye söylemek istedim. Daha önce söyleyen ya da fark eden oldu mu bilmiyorum. Bu fırsatla bir giriş yapıp yazayım dedim.
-
Manavgat anlık...
Çok fena.
What's Happening in the Forum?
-
- Topic
- Replies
- Last Reply
-
-
-
Veri Paylaşım ve Değerlendirme Merkezi 6.7k
- Interstellar
-
- Replies
- 6.7k
- Views
- 663k
6.7k
-
-
-
-
MGM Tahminleri Değerlendirmeleri ve Yorumlamaları 4.1k
- UmuTCaN
-
- Replies
- 4.1k
- Views
- 255k
4.1k
-
-
-
-
Barajlarımızdaki Son Durum (Güncel Konu) 1.4k
- Aytac
-
- Replies
- 1.4k
- Views
- 105k
1.4k
-
-
-
-
Orta ve Doğu Karadeniz Raporlar-Yorumlar 639
- Samet
-
- Replies
- 639
- Views
- 60k
639
-
-
-
-
İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar 658
- Aytac
-
- Replies
- 658
- Views
- 125k
658
-
-
-
-
Formula 1'e Dair Her Şey [Formula 1 Genel Konu] 1.1k
- Vintersaga
-
- Replies
- 1.1k
- Views
- 29k
1.1k
-
En Çok İfade Gönderilenler
-
- Topic
- Replies
- Last Reply
-
-
-
GFS-ECMWF-UKMO Yorumlamaları (Mart 2021) 228
- Samet
-
- Replies
- 228
- Views
- 32k
228
-
-
-
-
HF 2021 Kış Ligi Yarışması 14 (06.03.2021) Genel Yorumlama 8
- Samet
-
- Replies
- 8
- Views
- 537
8
-
-
-
-
HF 2021 Kış Ligi Yarışması 14 (06.03.2021)
- Samet
-
- Replies
- 0
- Views
- 333
-
-
-
-
Koronavirüs (Covid-19) Bildirim Konusu 229
- Interstellar