Valla ben böyle bir sol kroşe görmedim. Resmen çöktüm ya.
Posts by Resco
-
-
Güncellemeler heyecanlı ve keyifli. Son 4 yılda neler yaşadığımızı unutmadan keyfini çıkaralım. Ab’nin rotasın da ufak tefek oynamalar olursa siklon tek başına bile yeter ama gerçekten soğuma müthiş. Umarım sistem bize pozitif anlamda sürprizler getirir.
-
Ben hayatım da böyle bir güncelleme yaşamadım. Aralıksız kar yağışı 4 gün ve inanılmaz soğuklar sokuluyor coğrafyamıza. Yani şu görüntüler gelsin yaşayalım rabbime şükürler olsun. 1025 lik Soğuk YB ‘nı vakumlaya. 1000’lik ab alanın da sıkıştık kaldık. MU AZ ZAM
-
Öyle bir sistem ki gerçi sistem demek bile hakaret olur. Resmen balyoz inecek güney enlemlere ve biz ne kadar yararlanabileceğiz ? Takip edeceksek de böyle balyozları takip edelim. Sabırsızlık hepimiz de var. Rabbim en güzelini sabreden kullarına verirmiş.
-
Seyirlik kar var. Bunu da şükür umarım diğer sistemler de istediğimizi alırız.
-
Bakırköy de deli gibi kar yağarken Bahçeşehir’de güneş açmıştı pazartesi. Umarım bahçeşehir olarak bu sefer yüzümüz güler.
-
Yeni arkadaşlar !!!! sevinçlerinizi de , üzüntülerinizi de kar haritalarına göre ayarlamayın.
Burada bu kadar bilgi harita paylaşılıyor. Hep aynı yere, kar haritasına takılıyorsunuz.
Ben şunu öğrendim yıllardır . Kar yağacağını tahmin etmek zor iken , nereye kaç cm yağacağını bilmek nasıl bir akıldır.
Bu tahmini yapan haritalar yüzeysel verilerle işleniyor.
Lütfen itibar etmeyin.
Ağzına sağlık
-
Şu semt semt rakım rakım konuşanlar gerçekten anlayamıyorum sizi. Yahu elli kere dediler yağış son ana kadar %100 net değil. Adam bahçelievler diyor öbürü bağcılar diyor. Bilader biri kars diğeri edirne değil yani neyin hesabı bu ? Cm muhabbeti apayrı bir olay. Sinerji yaratıyoruz haftalardır ssw ler nao ao lar havada uçuşuyor. Cm konuşuyorsunuz. Bana balık verme balık tutmayı öğret diye bir söz var. Nasiplenemiyoruz maalesef
-
14-15 arası diyagram -7,-8 lere kadar inse en azından soğuğa erkenden merhaaba desek ne güzel olurdu
-
Yalnız çok ilginç güncelleme oldu. 24-25’i efsane şeylere gebe gibi duruyor. Sık olan bir şey değil-24 lerin dibimize kadar gelmesi. Sanırım pazar günü tipiyi izlerken aynı anda inanılmaz bir sistem kovalayacağız.
-
En sevdiğim karayel ile gelen tipi’dir. Rüzgarın hızını aştığı tipinin suratını hızlı bir dövmesi resmen doğanın sana tokatı gibi.
Öyle hoyrat öyle güzel ki, eldivene rağmen üşeyen ellerimi cebime sokup rüzgarın sesini özlemişim
-
Efsane dediğin şey öngörülemeyen, beklenmeyen hatta ve hatta eşine az rastlanan bir hadise olmalı. Bu gelecek sistem herkesin içinde daha fazla büyüttüğü ve daha fazla şey beklediği bir sistem. Ama efsane olmaya aday değil. Tek dileğim kuraklığa çare olacak sistemler gelmesi. Susuz yaşam olamaz.
-
Model konusun da yazan “ yüksek rütbeli “ ya da “hf’li “ arkadaşların hepsi için söylemiyorum ama çoğu model yorumlamaktan ziyade caps paylaşmak gelo yazmak ve 1 saat önce umutlanıp 1 saat sonra ümit kesmekten başka bir şey yapmıyor. Model sayfasın da rica ediyorum olasılıkları, karşılaştırmaları ve bilimi anlatın bize. 1 sayfanın %80’i boş kelam.
-
Beklentiyi düşük tutmakta fayda var. 24 saatte ecm gfs toplam 6 tane güncelleme oluyor. Bir önceki birbirini tutmayabilir. Sıcak çıktı soğuk çıktı her şey bir yana, denizlerimiz sıcak bunu unutmayalım. Bunun etkisini sinoptikler de ve diyagramlar da göremeyebiliriz. Biraz akışına bırakmak lazım
-
Resmen 1 haftadır 240h ve 384h da sistem veriyor modeller. Bu nedir abi. Deliricem resmen
12sinden 17-18 ine kadar geldi. Ayın 18 in de 25-26 sına verecek derken baharı getireceği
What's Happening in the Forum?
-
- Topic
- Replies
- Last Reply
-
-
-
Koronavirüs (Covid-19) Bildirim Konusu 1.7k
- Interstellar
-
- Replies