GabelBerg_10 Sistemin ekmeğini sen yedin hocam şimdi kaymağını da dibini de sen yiyorsun valla senin adına sevindim müthiş sistem geçirdin. Bir daha ki sistemde bursa'da olursan belki bursa faydalanır bu denli
Posts by sura16
-
-
Herkesin kandili mübarek olsun. Hayırlı kandiller
-
Hocam bursalılar olarak bir sizin kardan yana yüzünüz gülmüyor, Bursa'da oturduğunuza emin misiniz?
Çamlıca'da kar yağışı var şuan.
Sabah aldık bir ince örtü hemen eridi öğlene kadar devamı gelmedi ya. Siklondan hiçbir şey almadık sıfır örtü sıcaklık sorunu oldu. Dek zaten merkeze pek vurmuyor. O yüzden bu sistem merkez adına iyi geçmedi tabii de buna da şükür diyoruz. Şuan da Nilüfer,mudanya kar yağışı var yazısı görünce merkezde bir şey olmadığını belirtmek adına yazdım.
-
Osmangazi merkez hiçbir şey yok şuan.
-
Bursa merkez Güneş açtı bakayım dek vurucak mı? Hazır az bir şey örtü var bir dek vursa güzel birikim yapar üste. İnşallah vurur.
-
Bursa belki pek yararlanamadı ama diğer illere bakarsak genel olarak çok güzel bir sistem oldu. İyi yağışlar, örtüler alındı. Sistem bitiyor derken hesapta yokken bugün bursa merkez de faydalandı 3-4cm örtü oldu en az. Buna da şükür. En azından Uludağ'dan eriyen karlar baraja gidecek. Geçen sistemde bursa doğancı barajı yüzde 20-25'ten yüzde 35, nilüfer yüzde 5'ten yüzde 25'e yükseldi. İnşallah gene artış olur bakalım. Toprak soğuk yedi, yağış olarakta doymaya başlar az çok.
-
Sonunda sizden şu mesajı gördüm ya kış bitsede olur 😃
Çok iyi yağıyor valla çatılar tuttu yollar da tutmuş. 1-2 saat yağsa şöyle baya birikim olur. Allah'a şükür gördük sistem kapanmadan biz de bir şeyler sağolun
-
Bursa merkez güzel bir kar yağışı var
-
Şunu görüp takip etmek büyük iş. Herkesin dikkatini çekmez. Hocamı kutluyorum konu için de eline sağlık. Bakalım nereyi vuracak çok heyecanlı bir takip olacak.
-
tahminci hocam yalova Kocaeli Sakarya demişsiniz Bursa'ya kadar inme ihtimali var mı acaba?
-
Sen hala doymadınmı yaa 😂biz koptuk
Yok ya yemin ediyorum çatılarda bile kar yok 1cm vardı onlarda eriyor resmen. Havada süzülen bir kar yağıyor 5 dakika süzülüyor başka hiçbir şey yok. Çok üzücü oldu adım ve konumum adına
-
Bursa merkez de alsa ya nasibinden 1-2 bir şey tepeler alıyor zaten hep 😂
-
altinsehir tirt hocam
Merinos'ta aynı şekil hocam hiçbir şey yok havada kar süzülüyor sadece çatılarda 1cm ince örtü bile yok su içerisinde her yer. Sakarya balıkesir kocaeli dibimiz bu kadar iyi dek alırken bizim alamamız çok üzücü. Balıkesir şov yapmış.
-
Bursa yağış kuvvetlendi galiba mobeseden öyle görünüyor nasıl durumlar ?
5 dakika hızlı yağdı şuan neredeyse durdu. Maksimum 5 dakika hızlı yağıyor onlar da tutmuyor eriyor direk.
-
Hocam yerler tuttu diyorlardı bir ara Bursa için şu an ne durumda ? Yerler tuttuysa ve erimiyorsa belki ilerleyen saatlerde yağış alırsanız güzel bir etki yapabilir.
Yok ya merkez de hiçbir şey yok. Yağış düzgün yağmıyor arada 5 dakika az bir şey. Çatılarda bile kar yok bomboş yani. Maalesef keşke olsa. Allah'tan umut kesilmez tabi geceye kadar bir ümit bekleyeceğiz.
What's Happening in the Forum?
-
- Topic
- Replies
- Last Reply
-
-
-
İç Ege, Batı Akdeniz ve Eskişehir Raporlar-Yorumlar 3.3k
- KarTutkusu03
-
- Replies
- 3.3k
- Views
- 161k
3.3k
-
-
-
-
Volkanik Aktiviteler 75
- Cold.EFso
-
- Replies
- 75
- Views
- 11k
75
-
-
-
-
GFS-ECMWF-UKMO Yorumlamaları (Şubat 2021) 5.6k
- Samet
-
- Replies
- 5.6k
- Views
- 1.2M
5.6k
-
-
-
-
Geç Kış , Mart Balyozu İhtimali 2.9k
- Cold.EFso
-
- Replies
- 2.9k
- Views
- 223k
2.9k
-
-
-
-
Doğu-Güneydoğu Anadolu ile Doğu Akdeniz Raporlar-Yorumlar 8.2k
- Samet
-
- Replies
- 8.2k
- Views
- 405k
8.2k
-
-
-
-
Orta ve Doğu Karadeniz Raporlar-Yorumlar 282
- Samet
-
- Replies
- 282
- Views
- 26k
282
-
En Çok İfade Gönderilenler
-
- Topic
- Replies
- Last Reply
-
-
-
Koronavirüs (Covid-19) Bildirim Konusu 65
- Interstellar
-
- Replies
- 65
- Views
- 2.7k
65
-
-
-
-
HF 2021 Kış Ligi Yarışması 13 (27.02.2021) Genel Yorumlama 22
- Samet
-
- Replies
- 22
- Views
- 879
22
-
-
-
-
HF 2021 Kış Ligi Yarışması 13 (27.02.2021)
- Samet
-
- Replies
- 0
- Views
- 337
-
-
-
-
Orta ve Doğu Karadeniz Raporlar-Yorumlar 282
- Samet