Geceye 3,7 gündüze 18,4 dedim. İçimden bir ses gece tam isabet yapacağım diyor. Gündüzde bonusu kurtarsam yeter.
Hocam keşke geceden tam isabet yapsan bende 48 puan alsam. 5'i zor geçer gibi
Geceye 3,7 gündüze 18,4 dedim. İçimden bir ses gece tam isabet yapacağım diyor. Gündüzde bonusu kurtarsam yeter.
Hocam keşke geceden tam isabet yapsan bende 48 puan alsam. 5'i zor geçer gibi
Gece 5-6 arası
Pazartesi 17 veriyordu mgm 18.8 verdim ama yine de puan hayal gibi duruyor.
Puan alırsın büyük ihtamalle, 19-20 arası değerle biter gibi, benimde 20,1 biraz yüksek. Ama gece fiyasko 4,8 görmesi lazım bonus için.
En düşük : 3,3
En yüksek : 20,1
Doğu Anadolu, Erzurum
-4,8
Çok Bulutlu
Yağış
0.8
Nem
80
Rüzgar
0
A. Basınç
898,6
D.İ.Basınç
1029,9
-4,5
Çok Bulutlu
Yağış
0.8
Geceden fena patlicaz. 🥶 - 7 buçuk nedir ya. 😝
İyi günler, dün akşam umutsuzluğa düşen genç arkadaşlarımı görünce biraz sıkıldım, bu psikolojiyi iyi bilirim. Bunun akabinde bir yorum yaptım, bana kızmış olanlar olabilir ki ben o mesajı ne kasten nede birini hedef alarak yaptım,
sadece anlık bir tepki, kusura bakmayın lütfen
Burda gece gündüz riskleri alarak tahmin yapan bölge sorumlumuz ve diğer bütün hocalarımıza kendi adıma çok çok teşekkürlerimi sunuyorum, bu bir gönül işi,
Şimdi 7-8 aylık bir molaya gireceğiz, dönüş güzel olacak ve inanınki gelecek kış bu kışa hiç benzemeyecek.
Allaha emanet olun değerli meteoroloji sever kardeşlerim
Hocam ay sonu kırım sistemi beklentiniz var mı?
Hayır, daha öncede dediğim gibi Avrupaya gidecek, en fazla kıyısından köşesinden Marmara faydalanacak.
Yazmayayım diyorum ama beklenti çok yüksek tutulmuş ve hayal kırıklığı yaşayan arkadaşlar var. İlerleyen saatlerde bölgenin batısında bir iki kar geçişi olacaktır. Birkaç gün önce bu yönde yorumlama yapıldı burda, realist olmak hayatın diğer alanlarında olduğu gibi bu alanda da sıkıntı veriyor insana, bu kış bu konu altındaki son mesajımdır, 7 ay sonra görüşürüz inşallah, Allaha emanet olunuz.
GOJIRA Çok teşekkürler hocam
Öncelikle iyi akşamlar.
Bir hafta öncesine kadar sistem bizi iyice özlenen kar yağışına inandırmıştı. Girişten sonra akdenizde ab patlatacağını düşündük olmadı, şimdi sistem klasik olarak, sağanak yağış sonrasında zayıfta olsa kar alma şansımız var ve birkaç gün soğuk tarafta kalacağız.
Ayın 25'inden sonra modelin bize gösterdiği sistem avrupaya gidecek ve avrupalılara zor anlar yaşatacak şiddetli fırtınayla beraber, bunu birkaç gün sonra model takibinde hep beraber göreceğiz. 10 günlük bir fırtına,
O sğukların sistem halinde bize dönüşü 9-10 martı bulacaktır.
Ben kar kovalamayı bırakıyorum, yağmurun peşine takılıyorum. Mart sonlarına kadar 3-4 yağışlı sistem alamazsak tahlike çanları çalacak, özellikle bölgenin doğusu için, sonrasında neredeyse 7 ay yağış almıyoruz.
En düşük : - 7,5
En yüksek : - 3,6
Sistem modellere yansımadan bu tarihleri işaret eden, kar olsun olmasın, KARcanavarı hocam ve genç yeteneğimiz Harunsalman72 kardeşimizi tebrik ederim. 500000 hf puanları benden
Kadirwinter hocam 16 nın gecesi için Adıyaman'a kar ihtimalini gfs de arttırdı nedir düşünceleriniz ?
16 değilde 17'si için yüksek ihtimal.