Önceki sistemde Kar kalınlığı Batıdan doğuya gittikçe artıyordu şimdi ise Doğudan Batıya gittikçe artacak. İlginç bir sezon yaşıyoruz
Tam ortada oturan ben ağlıyorum
Önceki sistemde Kar kalınlığı Batıdan doğuya gittikçe artıyordu şimdi ise Doğudan Batıya gittikçe artacak. İlginç bir sezon yaşıyoruz
Tam ortada oturan ben ağlıyorum
milyonlarca liralık süper bilgisayarlı modeller o karayeli görüyor zaten şu an ecmde karayelin etkisi avrupa yakasının merkezi yerlerini bile kurtaramıyor k bu sistemde yağışı kara çevirmesindeki en büyük etken yer soğuğu değil düşey hız vertikal hareketler. Trakya'da öyle ahım şahım bi yer soğuğu olmayacak görünen o.
O milyonlarca liralık süper bilgisayarlar sisteme 12 saat kala hala bi şeyler değiştiriyorsa karayelin ne yapacağını tahmin edememesine de çok şaşırmamak lazım
İstanbul sahil kesimi bu sistem için çok ümitlenmesin demiştim zaten.Silivri civarı daha avantajlı tabi ki.Sistemin netleşmesi için 12-18 saate daha ihtiyaç var
Hocam Avrupa yakasının iç kesimleri şanslı mı ben 130 rakımdayım mesela durum ne sizce
Zonal rüzgarlarının hızını hangi siteden görebilirim
Arkadaşlar yok mu bu sabahki Avrupa yakasını etkileyen kütle sırasında uyuyakalan acımı Paylaşacak yok mu
geçen seneyi katladı bu sistem. basılmamış yerler 20 cm'i geçti.
Maalesef yağış anında uyuyordum kalktığım zamanda çoğu yer erimeye başlamıştı o yüzden net bi şry diyemem
Gaziosmanpaşa adına tarih tekerrür etti geçen sene ki sistemde de aynı saatlerde sarı kütle vurması sonucunda beyaz örtüye kavuşmuştuk aynısı oldu
"Radarın yalancısıyım" sabah 7-8 gibi istanbul anadolu yakası daha ağırlık lı olmak üzere güzel bir kütle girişi gözüküyor güzel bir yağışa uyanabiliriz. 😊
Zaten sistem Avrupa yakasına uğramadı ki dün sıcaklık yüksekken biraz yağdı tutmadı sıcakları bi çakıldı Anadolu yakası başladı
F1 pistinden daha kaygan hocam ayıp oldu İstanbul parka
O yeşil kütleyi alan kuzey semtler yaşadı çok hafif hareket ediyor baya katkı sağlar
Avrupa yakası olarak bi sonraki sistemi kovalamaya bakalım bide Anadolu yakasından hıncımızı almaya odaklanalım
Sancaktepeye uğrar mı?
Sadece anadolu yakası diyorum başka bi şry demiyorum
Biraz daha güneyli gelse kütleler bi örtü alsaydık arkadaş be çok mu şey istedik
Avrupa yakası kuzeyler hariç hiçbir şry yok kütleler üstümüze gelmiyor
Hocam bırakın kıyıyı 130 rakımda örtü bile yok