Bu kütlelerin rotası böyle geliyor. Muhtemelen şov yapıp bitecek gibi sistem bakalım.

İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar (Altay Kar Fırtınası)
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Yarın okullar tatil olma durumu olur mu büyük ihtimal gece heryer buz tutacak
Çoğu bölgede örtü bile kalmadı ne tatili
-
güzel seyirlik kar yağıyor
-
hafif tatliş bir yağış var şu an
-
Sistemi uğurladık bunun burukluğu,boşluğa düşme hissi ayrı kaçırdığımız şeyleri görüp karadenize bakmanın burukluğu ayrı orada asıl yağışının daha yeni başladığını görmenin burukluğu ayrı... Üzgünüm hatta şu potansiyeli kaçırdığımız için gece üçlere kadar uykusuz kaldığımız için. Yine de Allaha şükürler olsun her yer az da olsa kar gördü kimisi çok tatmin oldu. Bizim efsane hayalleri yine başka baharlara kaldı..
-
Kişisel yorumumdur sistem İstanbul için hayal kırıklığı oldu. Aslında modeller bunun Karadeniz sistemi olduğunu ısrarla söylüyordu ama kimse aldırış etmedi. 10 dakika yağıp saatlerce güneşin tepede olduğu, yağışın en yoğun olacak dendiği zaman diliminde dek bantlarının bir türlü organize olamaması, sıcaklığın uygun olduğu anlarda yağışla çakışmaması gibi etkenler birkaç semt harici İstanbul’un büyük çoğunluğunda örtü bile yok şu an. Altay bize büyük bir ders oldu bundan sonraki olası sistemlerde temkinli davranmak gerek
-
Cevizli çok güzel yağıyor. Sistem sonu yağışlarını seviyorum ya ayrı bir tatlı oluyor
-
Dün gece yağması gereken kar şimdi yağıyor.
-
İstanbul dün gece en soğuk istasyonlar🥶
-
Çarşamba gününden beri DEK bantlarının sürekli es geçmesine rağmen sadece bu geceki DEK yağışları çok tatmin etti Sarıyer'in kuzeyini. İki defa yer yer 30 cm'in üzerine çıkan örtü ve arada sırada sıcaklık yüzünden örtü bırakmayan sağanakları sayarsak toplamda 75+ cm kar düşmüş durumda
-
Beni şöyle bir radar keserdi, döne döne arkası bitmeyen bir vortex. İşte biz bunu kaçırdık...
-
Aykut53
February 23, 2025 at 3:45 PM Closed the thread. -
- Official Post
Yeni konu;
Postİstanbul Özel Raporlar-Yorumlar
Sistem sonuyla birlikte yeni konu zamanı. Yeni takipler yeni heyecanlar. Hayırlı olsun.Aykut53February 23, 2025 at 3:45 PM -
- Official Post
Hocam öyle bir paylaşım olsun ya da olmasın işi çığrından çıkardılar.İsimden ötürü bizim adımız ön plana çıktı bilinen yerlerde bir sıkıntı yok laf eden yok ama sıkıntı yaşanan yerlerde böyle alakasız saçma sapan mesajlarla dolu. Birde 80-90 cm masalı çıkardılar.Nerede onu söyledik diyorum var mı kanıtın yok?İlginç bir güruh var.Buna rağmen sizler gibi olan üyeler de var ona seviniyoruz en azından her şeyin farkıdasınız teşekkürler.
-
- Official Post
Ekşide başlık açılmış fos çıktı diye, entrylere baktım yüzde 80'i fos çıkmadı diyor😂😂😂 algıları gitti
O gibi başlıkların çoğu kendi kapısına yağmayanlar hocam.Onun dışında zaten sabit tweete de var sistem karadeniz efsanesi adayıydı öyle de oldu.
-