4 5 dereceye çıkan yerler var, her yer şapır şupur su olucak erimeyle ve bu sular bu geceki ayazlan birlikte donarsa yarın sabaha ciddi sıkıntılar olabilir aman dikkat
İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar (Altay Kar Fırtınası) - 2025
-
Aykut53 -
4. Februar 2025 um 13:02 -
Geschlossen
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Kuzeydeki kütlelerin güneye inememe sebebi sıcaklık artışı mı
Basincin yukselise gecisi sebep olabilir ama genelde son bir show olmasi lazim ....
-
Bir veda busesi geliyor inşallah buraya kadar ulaşır


-
Güney sahilleri olarak artık sistemi bitirdik sayılır. Öyle ya da böyle, 2022'den bu yana kar yağışını görmek ve az da olsa yerlerde birikim görmek mutlu etti. Sistemin potansiyeli bana göre Şubat ayına yakışır seviyede güzeldi ve çok daha güzel kar miktarları alabilirdik; il geneli olarak nasibimizde yokmuş, her zaman olmuyor, yapılacak bir şey yok.
DEK yağışları her zaman stresli ve üzücü oluyor. Maalesef bir taraf güneşlenirken, bir taraf yoğun kardan kopuyor. Bu sistemde de aynısını yaşadık. Kendi konumum adına konuşacak olursam, geçmişte gelen Tulpar sisteminden hiçbir farkı yoktu; çok cılız geçti. Belki Mart'ta bir şeyler alırız, bakalım takip edeceğiz.
Son olarak, okulların yarın tatil edilmesi konusuna gelirsek, il genelinden ziyade ilçe bazlı tatiller gelmesi daha doğru olabilir. Alçak kesimlerde kar miktarı az da olsa var fakat eriyor. Gün içerisinde etkili yağış alamazsak, bu birikim akşama kadar erimeye devam edecektir. Fakat il genelinde yapılırsa şaşırmam.
Herkese iyi bir hafta sonu diliyorum

-
Dikkat edelim.. (Hürriyet)
-
rize ve artvin 1metre yapar hatta yer yer 1.5metre
-
-
forum yine eski sakinliğine döndü

-
Abartılı yorumlar nedeniyle insanların beklentisi yükselmişti, o nedenle çok sayıda eleştiri aldı forum. Bu kadar beklentiye sokulmasa aslında gayet güzel bir sistemdi
-
16:00-22:00 arası 850 rüzgarı uygun gözüküyor o ara ne gelirse artık sonra şartar bozuyor.
-
Abartılı yorumlar nedeniyle insanların beklentisi yükselmişti, o nedenle çok sayıda eleştiri aldı forum. Bu kadar beklentiye sokulmasa aslında gayet güzel bir sistemdi
Hocalarımızı dinleseledi bu kadar çok beklenti olunmadığını anlarlardı
-
Hocalarımızı dinleseledi bu kadar çok beklenti olunmadığını anlarlardı
Maalesef havaforum twitter hesabı da beklentileri çok arttırdı, gerek yoktu böyle şeylere
-
16:00-22:00 arası 850 rüzgarı uygun gözüküyor o ara ne gelirse artık sonra şartar bozuyor.
Hava karardık sonra koyu yeşil kütleler 1 saatten fazla uğrasa konumuma tekrardan ara sokaklar bembeyaz olur ve gece ayazıyla birlikte kalıcı bi örtü olur
-
2022 kışı kadar olmasa da bunu da şükür..
2022 kışını ile bunu mu kıyaslıyorsunuz. 10 da 1 i bile olmadı.
-
görsel olarak gayet güzel bir sistemdi bazı yerler 20 30 cm e ulaştı
-
Bundan sonraki sistemlerde bence yetkililer dişında kimse cm ve yağış yorumu yapmasın başka bir arkadaş başka bir sosyal medeya ortamından ist kuzey ve ortası için 15,20 kıyı 5 ila 10 dedi sistemin gireciği yeri tam isbaet bildi mezosiklon oluşumunun con gibi galecegini söyledi kocaeli 100 rakım 20 ial 30 alır dedi aynen öyle oldu zonguldak bartın 50 cm oynar dedi o da oldu orta karadenizden doğukaradeniz boyunca 70 ila 1 mt üstü yerler dedi o da oldu sistem bartından girecek diyenlere inat orta karadeniz dedi ve tam dediği oldu o yüzden bilmeyenler bıra insanları yüksek beklentiye boşuna sokmasın hava forumda bı sistemde başarılı yorumlar yaptı ama malesef her önüne gelen yazdığı için sonu bazı bölgeler için hüsran oluyor bir çok ilçe sahiiler dahil en azında 5 ila 10 cm aldı yüksekler 30 üstü oldu sistem bartın kastamonıya bile otursaydı o zaman 50 cm konuşulurdu ama kaymak kısmı samsun ordu civarından başaladı seneye artık.
-
mart ayı için hala şansımız var
-
son 120'de yediğimiz kazığı uzun bir süre unatamayız. -
son 120'de yediğimiz kazığı uzun bir süre unatamayız.yazık oldu
-
Watch unnamed | Streamablestreamable.com😄
-
