şu anda radarda ki bütün kütlelerin hepsinin Kartal'a doğru hareket ettiğini gördükçe uykumkaçıyor

İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar (Altay Kar Fırtınası)
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
O sarı kütleler Eyüp'e de uğrayacak sanırım
-
Zeytinburnu olarak sistem hiç beklendiği gibi olmadı şuana kadar. Yerde zaten hiç örtü yapmadı araba üstlerinde biraz işte. Yine dek yine hüsran.. Bugün ve yarın ne olacak bilmiyorum ama Karadeniz den gelen dekler vurmuyor bir türlü buraları.. Yağan kar da havada kalıyor en fazla araba üstlerinde çatılarda biraz beyazlık o kadar.
-
Maltepe falan yok o bizde
Maltepe'ye opsiyonlanmistir.
-
Boğaz hattı yarım saate kadar coşacak
-
sarıyer taraflrından boğaz hattına muazzam bir kütle gibi geliyor. mecidiyeköy levent ordan fatih taraflarına güzel birikim yapabilir. azcık batılasa da üsküdar olarak bizde alsak
-
Şu an kar kalıpınlığı yolda dahi bir işaret parmağından daha uzun
-
Uyuyanlar çok şey kaçırıyor kartal Pendik Sancaktepe çekmeköy sultanbeyli sakinleri 😀
-
arkadaşlar ya siz istanbul dışında yaşıyorsunuz yada ben. ben zeytinburnundayım saatlerdir yağmıyor bu uyuyanlar çok şey kaçırıyor diyenler gerçekten istanbuldanmı yazıyor. yani şuan benm yaşadığım yere yani zeytinburnuna kar yağmadığı sürece sistem felan geldi demem kendi adıma. tamam buraya yağdıda cılız yağdı yani öyle abartı birşey değil ve şuandada erisi hiç kar vs yok otların üstünden başka 🧐🧐
-
beklediğime o kadar değdi ki gerçekten çok güzel bir kar yağışı
-
Uyuyanlar çok şey kaçırıyor kartal Pendik Sancaktepe çekmeköy sultanbeyli sakinleri 😀
Sahile 1 dakikalık mesafeden
-
Sahile 1 dakikalık mesafeden
-
-
Bu avrupa yakasının üzerindeki kütle hangi yöne doğru ilerliyor ataşehir tarafına inecek mi onu çözmeye çalışıyorum
-
Bu saate kadar bekledik ama eve yeni girdim pamuk gibi kar var bir bot büyüklüğünde kar birikti maşallah
-
Maltepe - Kartal sahil hattına baksanıza IBB trafikten
-
Evet
-
Bu saate kadar bekledik ama eve yeni girdim pamuk gibi kar var bir bot büyüklüğünde kar birikti maşallah
hocam siz nerede oturuyorsunuz zeytnburnunda kar yağışı va hiç birşey yok
-
Boğaza inecek
-
Alarm kurmuştum radara bakıp . Uyandım fena yağıyor tuzla 😀
-