bu sistemin en şanssız yerleri çatalca ve silivri olacak gibi

İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar (Altay Kar Fırtınası)
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
O tarafta oturuyorsan sizin gününüz Pazar
Bu arada dudulluda kar başladı bakalım ne yapacak
-
İçimi kararttın sabah sabah ya😩
-
Günaydın arkadaşlar çekmeköy her yer bembeyaz hiç erime olmamış gece.Size bir sorum var sarıyer sahil tarafına yakın birisi varsa durumunu söylerse çok sevinirim bugün orda işim var gidip gidemeyeceğimi öğrenmem lazım şimdiden teşekkürler
-
Orta siddette yağıyor ama saniyeler içinde beyazlatti mükemmel bişey her yer buz anında tutuyor
-
Orta siddette yağıyor ama saniyeler içinde beyazlatti mükemmel bişey her yer buz anında tutuyor
hocam bugün beklentileri aşıcak gibi
-
İçimi kararttın sabah sabah ya😩
öyle ama tüm kütleler boğaza vuruyor ve avrupa yakasının doğusuna
-
-
Bizim garibanlık
-
hocam bugün beklentileri aşıcak gibi
Sanmıyorum ins yanilirim bı kaç tane sağlam dek yakalasak iyidir
İns yanilirim
-
Bugünkü yağışlar cılız dedik ama denizdeki kütleler pek cılız görünmüyor ayrıca zınk diye yağan yapışıyor çok eğleneceğuk bu sistemde
-
ECM nasıl yağış haritası var mı?
-
Cuma gece uyuyan çok şey kaçırır ama bu gecede nöbet olabilir
-
Beylikdüzü Adnan Kahveci
-
ümraniye güzel bir yağış var, yerler çok soğuk düşen tane yerde kalıyor anında beyazlattı
-
Bu sistemin ana merkezinde değiliz buna rağmen muazzam benim için şuana kadar.Güzel kütle yakaladık direkt yapıştı zaten gece her yer buz olmuş.Bu arada bu endekslerle biz bu sistemi aldıysak bu büyük bir nasip bence.
-
Günaydın, günün ilk DEK yağışını almış bulunuyoruz halihazırda dünden kalan örtünün üzerine buzlanmanın da etkisiyle 20 dakikada ciddi bir miktarda ekleme yaptı. Hava -0.7 derece.
Direkt güneş vurmadığı sürece gelen tüm kütleler ekleme yapacaktır ki bunun daha başlangıç ve asıl sisteme göre güçsüz kütleler olduğunu hatırlatalım. Bu geceye kadar kütleler gittikçe güçlenip sıklaşacak. Maç trafiği de eklenince bugün trafikte sıkıntı çıkmaması imkansız. Herkese kolay gelsin, benim gibi evdekilere de iyi yağışlar dilerim. -
size c tesi öğlenin 500 sıcaklığını basınç haritasını ve yağış haritasını atıyorum tarife gerek yok
Burda kopuyoruz
Üstteki resimde sarı ile isaretledigim yere bakın ne demek istediğimi anlarsınız
-
Yağan her kar yere yapışıyor müthiş soğuk varrr
-
Yağan yapışıyor yollar saniyesinde tuttu.
-