Kütleler geliyor yavaştan

İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar (Altay Kar Fırtınası)
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Hala batılıyor duygularımızla oynuyor gfs
-
-
- Official Post
Çok uykusuz kalacağız 3-4 gün
-
Tahminci/Uzmanlarımızın dediği gibi modellerde ilimiz adına çok hafif bir iyileşme var. Soğuk çekirdek 2-3 derece daha soğuk ve etki süresi biraz artmış görünüyor. Radar takibine ve anı yaşamaya devam. Bugün konumum 5cm örtü aldı.
-
Şu an Ataşehir Küçükbakkalköy konumundan bildiriyorum. Dün yağış başlamasıyla yerde çok hafif birikim yaptı bahçe gibi yerlerde. An itibari ile 1 saattir kar yağışı yok. Öncesini bilmiyorum uyuyordum. Yatmadan önce de kesilmiş veya an an hafiflemisti yağış miktarı.
Kütle buraya da gel. Bakalım radar görüntüsü açıp gözlemleyelim.
Ataşehir özelinde açıklama yapacak arkadaş varsa çok sevinirim. Zira duruma göre kızımı daha yüksek rakımlı yerlere götürmeyi düşünüyorum.
-
Yavaştan kuzeyimizde radarda bir şeyler belirmeye başladı.❄️❄️❄️
-
Yavaştan kuzeyimizde radarda bir şeyler belirmeye başladı.❄️❄️❄️
Evet büyüyecek gibi duruyor.
-
kayarak işe gitme keyfi 🙄
-
Günaydın hava buz gibi yerler buz tutmuş jilet gibi kayıyor dikkatli olmakta fayda var etilere geldim işe karlar çok az erimiş gibi hepsi buz tutmuş beyaz sabahda işe gitmek çok güzel etiler 1 derece ve son radar çıktısı
-
özellikle kaldırımlar inanılmaz buz tutmuş. çok dikkat edin.
-
Halkalı ince güzel yağıyor , yağan direk lap diye yere yapışıyor
-
Bagcilarda ince yagiyor radarda tam kütle gitmemesine rağmen tutmalar yerde hafif birikimler başladı
-
Çok keskin bir soğuk var dışarıda.
-
Beylikdüzü....
-
Kütleler beklenenden daha kuvvetli yağış birakiyor
-
haydi bismillah başlıyoruz -
Hiç hafif kar yagisina benzemiyor
-
-
Kayışdağı ferhatpaşa tarafı anlık
Eyvah toprağım kar lastiği yok ben bu sokaklara nasıl gireyim şimdi. Dün erken paydos vermeseydik sokaktan çıkamayacaktım.
-