3 günlük wrf
Çok iyi 70-80mm
3 günlük wrf
Çok iyi 70-80mm
Sabah ve dün akşam yazdığım yazılarda yarın bir sürpriz yaşanırsa buna sürpriz demeyeceğim demiştim.
2021 Tulpar'dan beri gördüğüm en yoğun kar yağışı var şu anda konumumda. Saatler ilerledikçe sıcaklıklar daha uygun hale gelecek. Ve cephenin çıkışında tüm İstanbul kar görmüş olacak.
Budapeşte'deki stasyoner (durağan) cephe, dönüş açısıyla Balkanlar'ın karasal soğuğunu doğrudan ilimize taşıdı. Bunu 2023 Kasım ayında da yaşamıştık. Nemlilik fazla olsa da sıckalıklar beklenenden erken düşüş yaşadı. Özellikle yağışın bir sebebi olan dikey hareketler sıcaklıklarda ekstra düşüş sağlanmasına neden oldu.
Şu sıralarda bu AB alanı stasyonerlikten çıkıp güneye hareketini gerçekleştiriyor. Güneye indikçe cephe hızlanarak güneye ilerleyecek ve etkisini kaybedecek.
Kar haritaları sizi işte tam da bu yüzden yanıltmasın dedik defalarca.
Şimdiden 10 cm'i gören yerler olduğu gibi 90 rakımımlı konumda 4.5 cm'i bulduk ve yağış tüm şiddetiyle devam ediyor. Bir de bunun daha soğuk halini düşünün
MGM Kuvvetli yağış demiş, neden YKY ikonu koymamış
Kartal sahilde yağmur kuvvetlendi biraz yukarılar kesin kar görüyordur şuan
Avcılar çok iyi yağıyor ama tutkuyor sadece araçların üstü tutmus durumda
MGM radar ÇÖKTÜ.
Sabah ve dün akşam yazdığım yazılarda yarın bir sürpriz yaşanırsa buna sürpriz demeyeceğim demiştim.
2021 Tulpar'dan beri gördüğüm en yoğun kar yağışı var şu anda konumumda. Saatler ilerledikçe sıcaklıklar daha uygun hale gelecek. Ve cephenin çıkışında tüm İstanbul kar görmüş olacak.
Budapeşte'deki stasyoner (durağan) cephe, dönüş açısıyla Balkanlar'ın karasal soğuğunu doğrudan ilimize taşıdı. Bunu 2023 Kasım ayında da yaşamıştık. Nemlilik fazla olsa da sıckalıklar beklenenden erken düşüş yaşadı. Özellikle yağışın bir sebebi olan dikey hareketler sıcaklıklarda ekstra düşüş sağlanmasına neden oldu.
Şu sıralarda bu AB alanı stasyonerlikten çıkıp güneye hareketini gerçekleştiriyor. Güneye indikçe cephe hızlanarak güneye ilerleyecek ve etkisini kaybedecek.
Hocam yağış ne kadar sürer tahmini
Geceler uzun olacak bu gidişle
b cekmece 0.9 derece oldu 5.2 dereceden 1 saat icinde
İnşaallah gömülürüz ya şimdiden böyleyse beklentim arttı. Son 2 gündür modeller bozdu diye üzülmüştüm. Şimdi ne olacağı da meçhul. 10 gündür model takip et sanki bir şeye yaramadı. Yine atmosfer ben bildiğimi okurum diyor resmen.
Sultanbeyliğinde kar tutuyor.😄❄️
Konumum anlık -0.3 derece
ibb ceptrafik açılmıyor kesinlikle
E abi Kartal sahilde yağmur başladı hshdhshshshshshsh ulan Deliricem
Avcılar çok iyi yağış var şuan. Tutunmaya başladık
anlık sıcaklığı nereden takip edebiliriz
Aykut53 hocam ecmwf nin ara verisinde 500 hpa düzeldiyse atabilir misiniz
Avcılar çok iyi yağış var şuan. Tutunmaya başladık
Bıragma kendini abi masadayız hala