ICON 00z geceye göre bir tık daha iyi

İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar (Altay Kar Fırtınası)
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Günaydın
Pusudayız -
ICON 00z vs 18z
-
Icon yağış açısından daha iyi geceye gore
-
ICON 00z vs 18z
(18z'nin vadesi erken bittiği için karşılaştırma amaçlı 00z'nin daha yağışları bitmemiş halini paylaştım.)
Bu da total yağış miktarı
-
ARPEGE 00z vs 18z
72h
-
Nöbeti kalan arkadaşlara devrediyorum ve uykuya çekiliyorum. Bu sabahtan itibaren Radar takibine başlayabiliriz. Hava sıcaklığı gittikçe kar seviyesine düşecek. Bugün tahmincilerimizin hakkında paylaşımlar yaptığı beklediğimiz yağışlar haricinde, gece saatlerinden itibaren DEK yağışları başlayacak ve yaklaşık 96 saat boyunca radarda olacak. Sistemimiz hayırlı olsun. Artık yaşayıp göreceğiz!
-
Nöbeti kalan arkadaşlara devrediyorum ve uykuya çekiliyorum. Bu sabahtan itibaren Radar takibine başlayabiliriz. Hava sıcaklığı gittikçe kar seviyesine düşecek. Bugün tahmincilerimizin hakkında paylaşımlar yaptığı beklediğimiz yağışlar haricinde, gece saatlerinden itibaren DEK yağışları başlayacak ve yaklaşık 96 saat boyunca radarda olacak. Sistemimiz hayırlı olsun. Artık yaşayıp göreceğiz!
-
Ne kadar hava delisi var erkenden uyanıp takip etmişler ya da hiç uyumadan beklemişler tebrik ediyorum.
-
Ne kadar hava delisi var erkenden uyanıp takip etmişler ya da hiç uyumadan beklemişler tebrik ediyorum.
Teşekkür ederim 😎🤏
-
GFS 72h
-
Hayırlı sabahlar arkadaşlar umarım ilimiz için en güzel yağışı bırakcak ihtimaller gerçekleşir.
-
4.1 derece Sultanbeyliği kuru buz gibi havayla start verdi.
Hadi rast gele ❄️ -
ARPEGE 12H
-
-
Gfs 500hPa da yollasana
-
Kar aşıklarına günaydın, esenlikler dilerim var olunuz.
-
Tahminimce bu gece yaka savaşları başlar
-
Gfs 500hPa da yollasana
-
Gfs nasıl gidiyor
-