İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar (Altay Kar Fırtınası)
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
4 tane çıkıntı var ayar oldum onlara inan aşşağaaaa
-
Behtan Mehter auf Instagram: "VİDEO BANA AİTTİR ETİKETSİZ PAYLAŞIM YAPMAMANIZI RİCA EDERİM ❤️ İstanbul’da okulların tatil edilmesine tepki veren anne:) siz be düşünüyorsunuz 🤣 #behtan #erzurum #keşfet #kar #tatil #mizah #komedi #kış…334K likes, 3,840 comments - behtanmehter am February 11, 2025: "VİDEO BANA AİTTİR ETİKETSİZ PAYLAŞIM YAPMAMANIZI RİCA EDERİM ❤️ İstanbul’da okulların tatil…www.instagram.com
-
-
Diyagram tam istediğim gibi tüm haftayı parsellemiş. 1 hafta bir fiil kar var ve yerde. Gündüz sıcaklıkları da çok yüksek sayılmaz gece sıcaklıkları zaten ekside.
İCON'da GFS'nin bir kopyasını güncellemiş. GFS yine bir sisteme getirme eğiliminde kendi başına.
-
ECM ve GFS'den aynı anda bu kadar iyi diyagram en son ne zaman gördüm hatırlamıyorum cidden, son yıllardaki bu bize hüsran yaşatma işi son bulacak inşallah artık.
-
Sabah gfs geceye göre kötü gidiyor
-
Gfs ayaklarınızı bir yere basın diyor
-
Sabah sabah GFS’nin uykusuzluk problemi oluyor sanırım. Şuana kadar pek iyi bir güncelleme olmuyor. 17 ve 18’ini yedi şuanda.
-
Asıl soğuk girişini 20 sinden sonraya oteledi.gibi duruyor
-
Gfs de ki soğukların gücü şaka mı?
-
Nasıl kötü mü? Bakamıyorum
-
Şakamı derken ? Yoldayım bakamıyorum 850 hpa kaç gösteriyor ıstanbul üzerinde
-
-16 lar çok yaklaştı ama vade uzun
-
Nasıl kötü mü? Bakamıyorum
Daha güçlü
-
Arkadaşların çekirdek geceye göre çok kuvvetli soğuklar geç giriyor ama geç girdiğine değiyor güzel bir güncelleme beğendim 👍🏻
-
Şakamı derken ? Yoldayım bakamıyorum 850 hpa kaç gösteriyor ıstanbul üzerinde
Daha iyi soğuklar
-
Çok kötü arkadaşlar yandık bittik kül olduk kapatın kışı yaz geldi!!!!!
-
-16 lar çok yaklaştı ama vade uzun
Paylaşabilecek mübarek biri varmı suan yoldayım bakma şansım yok
-
20’si itibariyle bu derece güçlü bir sistemi vermeye devam ediyor asıl önemli kısım bu. Bu tarz ufak tefek oynamalar olsun yeter ki, en azından 12 saat arayla bi kışı verip bi yazı getirip moralleri bozmuyor. Bir sistem alacağımız konusunda hemfikiriz hepimiz artık. 17-18’i de ister gönül tabi ancak, sistem böyle güçlü kalacak ama 17-18 olmayacak deseler, kabul etmeyen de çıkmaz sanırım 🙂
-