hocam sanki yemek tarif ediyonuz 5gram ondan 10 gram bundan
Hocam en son umutlar ölür misali takılıyorum . En azından akşama göre daha iyi bakalım yarın sabah ne olacak
hocam sanki yemek tarif ediyonuz 5gram ondan 10 gram bundan
Hocam en son umutlar ölür misali takılıyorum . En azından akşama göre daha iyi bakalım yarın sabah ne olacak
Yarın dahil mi ?
Hocam cuma günü bu iş netleşecektir diye öngörüyorum.
Modellerden vs hiç anlamam bu gece yatarken bi toplu dua edelim
ADriyatikdeki ABnin yok olmadı seneryolar.
Şu 30. senaryoyu görünce heyecanlandım gidip bakayım dedim hemen azor sönmüş yine devamında vakumlayamamış sistemi ab Güçlü bir azor göremiyoruz artık pili bitiyor baskıdan
Ne şan ne şöbiyet..
Ortalamanın akşamdan farkı daha güçlü Azor var . Hadi bismillah sabah biraz daha iyisini bekliyoruz .
Modellerden vs hiç anlamam bu gece yatarken bi toplu dua edelim
Bence İstanbul'un baştan aşağı kuru yer kalmayacak şekilde Gusl alması lazım. ALLAH rahmet göndermiyor.
2-3 sayfadır çok güzel kaliteli model yorumları var, zevkle okuyoruz. Çocuklar uyudu herhalde aklı selimler kaldı forumda.
2-3 sayfadır çok güzel kaliteli model yorumları var, zevkle okuyoruz. Çocuklar uyudu herhalde aklı selimler kaldı forumda.
Gerçekten şu bilgi kirliliği sona erdi.
Bence İstanbul'un baştan aşağı kuru yer kalmayacak şekilde Gusl alması lazım. ALLAH rahmet göndermiyor.
Bence 2017 den sonra gelenler kuru yer bıraktı sanırım yüzümüz gülmedi 😂😂
Valla ülkede her gün yaşanan onca rezilliği, günahı gördükten sonra Allah'ın bir damla suya muhtaç etmediğine şükretmek lazım.
Aynısını yazmaya gelmiştim bu yorumu gördüm. Görebildiğim kadarıyla 269-271 arası şahane, yazan herkesin eline sağlık umarım bu şekilde devam eder.
size önerim gfs 24. senaryoyu takip etmeniz değişik bir şekilde geliyor
Ortalama çok daha iyi gelecek . İcon da 120 de AB’nin durumu bir tık daha iyi akşama göre . Sabah Gfs ve sabah Ecmwf de biraz toparladı mı yavaş yavaş düzeltiriz inşallah . Genelde bizim coğrafyamıza gelen sistemler ; efsane ver -kestane yap -ortalama bir sisteme dönüş süreci geçirir. Hoş bizim ülkede genel olarak bu var beteri göster kötüye razı et modellere bile yansımış .
Geceden sabaha, sabahtan geceye kadar geçirdiğimiz ruhsal tahribat
Kontrol de fena değil akşama göre . Umuyorum ki gıdım gıdım düzelteceğiz .
Radar kendine gelecekmi acaba ciddi boşaldı
GFS çok kötü bir güncelleme değil mi ya ay sonu özellikle düzelir umarım
umarım sabaha güzel bir yağış ile başlarız avrupa yakasında. sizce?