GFS akşam, Şubat 2. yarısı ❄️

İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar (Altay Kar Fırtınası)
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Gfs gece ısrarını sürdürüp, ana senaryoyu daha fazla desteklemesi lazım, şuan bile yalnız değil ana çıktı. Bakalım vade uzun.
-
O tepemizdeki morlukları istiyorum valla gözüm onda kaldı. -8,-12 kurtarmıyor en az -16 istiyorum. Bu kış böyle bitemez bitmemeli.
Bir şarkı istiyorum kardeş senden, son bir şarkı.
Bir ihtimal daha var, o da yağmak mı dersin.
Son bir defa yağ benim için.
-
Bu akşamki GFS modelinin gösterdiği şekilde etkili olan soğuk hava dalgaları için gözlem verileri zayıflığı dolayısıyla 14. - 16. - 17. - 18. - 28. senaryolar en yüksek sapmayı gösterir (ve genellikle zaten en düşük ve en yüksek sıcaklıkları bu senaryoların verdiğini görürüz). Bu yüzden bu senaryolar dikkatle takip edilmeli ve bu senaryolar mutabık olursa sistem takibi çok daha önem kazanacaktır.
Bu akşamki GFS modeli güncellemesinde ise 17. ve 18. senaryolar ana çıktı ile benzer senaryo sunmuş.
Yarın durum tamamen değişebilir. Sabırla takibe devam edilmelidir.
-
Anlık ekmek almaya çıktım,önce kky vardı ardından graupel kar paleti yağışı başladı.
-
O tepemizdeki morlukları istiyorum valla gözüm onda kaldı. -8,-12 kurtarmıyor en az -16 istiyorum. Bu kış böyle bitemez bitmemeli.
Bir şarkı istiyorum kardeş senden, son bir şarkı.
Bir ihtimal daha var, o da yağmak mı dersin.
Son bir defa yağ benim için.
Hocam Kar Kristalleri hocamızdan sonra sizden böyle nağmeler okumak iyi olur .😄
-
Hocam Kar Kristalleri hocamızdan sonra sizden böyle nağmeler okumak iyi olur .😄
Biz ancak onun getir götürünü yaparız, o başka bir seviye.
-
-
Sistemi bize versin diye gfs'nin binaya şu şekil gidecez
-
Sistemi bize versin diye gfs'nin binaya şu şekil gidecez
ölü taklidi yapın beyler kesin sistem verecek. 😂😂
-
Yakuplu karla karışık
-
Bu kütle virga mı acaba, güçlenerek gelse tüm Avrupa Yakasını etkileyecek büyüklükte. -
Az önce çok sağlam graupel yağdı araçlar buz oldu kar yağsaydı sıcaklık düşük olabilseydi iyi tutunma olabilirdi anlık olarak. Bu arada Beylikdüzünde olan yok mu iyi bir kütle ile yağış alıyorlar.
-
Dew point şuan ne durumda il genelinde
-
Son 30 dakikadır Esenyurt tarafında sağlam kar var. Örtü yapmaya başladı.
-
Beylildzünden kar yağıyor arabaların üstü tuttu
-
Bu nedir harbi 😅😅
-
Bu nedir harbi 😅😅
vortex 😅
-
Gece saatlerinde dew point yeterli olabilseydi en azından sistemin soğuğu sürerken yağışlar da devam ederken kar görme şansımız sürerdi.
-
Virgaya benzemiyor hocam. Buradan hareketini takip edebilirsin
Hava Durumu Radarı: İstanbul - meteoblueİstanbul için detaylı hava durumu radarımıza göz atın. ✓ Canlı veri ✓ Yağmur radarıwww.meteoblue.com -