İkinci şimşek geldi ⚡

İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar (Altay Kar Fırtınası)
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Ümraniyede gök gürlüyo 3 gündür devamlı yağış alıyoruz barajlar güzel seviyelere ulaşacaktır
-
Beykoz Karlıtepe ince örtü yakaladık
-
Kadıköy 28 mm olduk. Ayın ortasından sonra yine -12 ler filan cirit atıyor ama yaklaşınca -8 -9 araba çatı üstü örtü anca alıyoruz özellikle sahiller🤣 Umarım voleyi vururuz sona doğru yaklaşırken .❄️
-
Arkadaşlar merhaba. Acaba aranizdan birinde 2022 vortex sistemindeki diyagram var mı. Çok merak ettim
-
- Official Post
Öğlen 240 lı saatlerde sıfır yer yer de +1 olan ortalama şimdi -2 lerde geliyor.Ortalama çıktısı bile bu kadar dönüyorken itidalli olmakta fayda var.
-
ECMWF 120h de AB batılı azor yine parçalancak gibi malesef.
-
Bünyamin abi az evvel youtube canlı yayınında ,20 sinden sonra yine bir dalgalanma var takipteyiz dedi.Ben bu abinin önceden temkinli bir şekilde bir tarihi işaret ettiğinde.İşaret ettiği zamanlarda çok güzel şeyler sıkça görmüşümdür.Lisedeyken biz sıfırcı hocalar vardı ,notu çok kıt
Bu da öyle kar yağışını hep temkinli ve kıt söyler.Ama bişeyler olabilir diyorsa sağlam bişeyler olmuştur hep.Ben bu kışı bırakmak istemiyorum
bir sene beklemek istemiyorum
-
Bünyamin abi az evvel youtube canlı yayınında ,20 sinden sonra yine bir dalgalanma var takipteyiz dedi.Ben bu abinin önceden temkinli bir şekilde bir tarihi işaret ettiğinde.İşaret ettiği zamanlarda çok güzel şeyler sıkça görmüşümdür.Lisedeyken biz sıfırcı hocalar vardı ,notu çok kıt
Bu da öyle kar yağışını hep temkinli ve kıt söyler.Ama bişeyler olabilir diyorsa sağlam bişeyler olmuştur hep.Ben bu kışı bırakmak istemiyorum
bir sene beklemek istemiyorum
Valla ocak'ta da bekliyoruz demişti ama gelmedi
-
Konumumda graupel yagiyor. Bu sicakliga supriz mi normal mi ?
-
Bir çok senaryo ana çıktıya uymuş
-
- Official Post
-
Bizim kısır döngü😅
-
gelecekse -13-14-15 mümkünse -16 gelsin yoksa -10 -9lu birşey geleceğine gelmesin direk yaza geçelim ya kestane ya efsane olsun
-
Ulan ecm ulan ecm
-
Ulan ecm ulan ecm
Gfs ne verdiyse hemen tam tersini verelim...
-
Deve bey şubat ikinci yarısı inşallah düğmeye basmaz
-
-
Olası sistemin bizden önce kuzey Avrupa'ya doğru gitmesi sonrasında Azora gelen destekle sistemi bize indirmesi daha sağlam soğukları bize yönlendirebilir
-
Gem de de güzel senaryolar var,takibe devam🤲
-