Ümraniye yağmura döndü her güzel şeyin bir sonu var 🥲

İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar (Altay Kar Fırtınası)
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Tekrar graupel ardından güneş ardından yağmur ☔️❄️
Kaç derece Kadıköy hala MGM göstermiyor.
-
Şuan ikitelli orgabize sanayi bolgesi en güzel yagisi aliyor ama sulu kar olarak...
-
Evet bu sistemin sonuna geldik iyisiyle kötüsüyle gayet güzel geçti bu son sistem olur mu onu bilmiyorum ama en azından karsız bir kış geçirmedim diyebileceğim bunada şükürler olsun
-
Sulu kar groupel ve kar değişiyor şimdi ince bulgur yağışı gibi bastırdı duruyor hemen etiler yağış devam ediyor son radar görüntüsü
-
Tekrar graupel ardından güneş ardından yağmur ☔️❄️
Kaç derece Kadıköy hala MGM göstermiyor.
Arayıp bildirdim şimdi MGM'yi. Kaç gün oldu cidden.
-
Ecmwf sen bu ısrarı devam ettir ben bugüne kadar sana ettiğim bütün küfürleri geri alicam hergun düzenli olarak gfs ye hakaret edeceğim
Ümraniye meydana heykelini dikeceğiz büyük harflerle
Burçin Abi sen bizim yüzümüzü güldürdün Allah da senin yüzünü güldürsün
-
Sonraki sistem hakkında kimse bişey yazmadığına göre sanırım ay ortası sistemi yalan oldu
-
-
-
Sistem GFS artık göstermeyi bıraktı umudu kesebiliriz sanırım. Cidden 3.yıl ve 3. hayal kırıklığı
-
15 sonrası ne gösterirse göstersin şu an değişime çok açık.20 si gibi bir sistem gelme ihtimali yüksek bence
-
Arnavutköy yağış yoğunlaştığında kar, yavaşladığında kky var
-
Burçin Abi sen bizim yüzümüzü güldürdün Allah da senin yüzünü güldürsün
Eyw kardeşim teşekkür ederim ins güzel günler görürüz hep beraber
-
Dün bu sistemi bu sene alacağımız son kar gibi düşünelim demiştim haklı çıkacam sanırım
-
-
Son olarak sistem içerisinde ulaşmamızı beklediğim kar beklentimi harita üzerinden paylaşıyorum.
Bu değerler tek seferde en yüksek kar şeklinde de olabilir. Birden fazla kez ufak ufak şekilde de oluşabilir.
Son olarak, Aydos gibi anadolu zirveleri, Şile yüksekleri ve kuzey batıdaki ormanlık alanlarda önümüzdeki 15 gün civarında kar sınırları içerisinde kalacağız. Bu bölgelerden kar örtüsünün kalkmasını beklemiyorum.
Tutturduk sanki
-
Dün bu sistemi bu sene alacağımız son kar gibi düşünelim demiştim haklı çıkacam sanırım
Hayır cıķmıyıcan gfs ve ecmwf ayrı alemde 15 si sonrası için 20 si bir sistem gelme ihtimali hala mevcut.
-
Ümraniye hala kar yağıyor 3 derece
-
Hayır cıķmıyıcan gfs ve ecmwf ayrı alemde 15 si sonrası için 20 si bir sistem gelme ihtimali hala mevcut.
Şuana kadar bizim için hangi olumsuz senaryo gösteriliyorsa o oldu, umarım haklı çıkarsın hocam
-