Anadolu Yakası el sallayın görünmüyorsunuz

İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar (Altay Kar Fırtınası)
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
İzmir'den üzülerek izliyorum hava sıcaklığı 3 derece şuan sadece soğuk insana çok koyuyor be 😐
-
-
O kadar beklememizin ekmeğini finalde yedik
Gök gürültüleri eşliğinde tertemiz bir örtü çekildi.
Umarim erkenden gemileri yakanlar en büyük sürprizi yaşamış en çok onlar eglenmislerdir
Burasi Avcilar degil dimi?
-
kar yağışı bitti mi ya ben dışarı çıkamadım. bulutlarda gitti
gelecek sistemlerde gene kuş oldu diyorlar
-
Okmeydanı gol
-
Değerli kar hastası arkadaşlarım; Ulan felaket yağıyor dediğinizde lütfen ilçenizin adınıda belirtin. Az önce değerli bir kar hastası arkadaşımız Örnek; Halkalıda çok güzel bir kar var diyordu. Bunun gibi yaparsak nereye ne kadar yağdığını biliriz. Beni eşidiyonuz mu abi.
-
İstanbul'da özlenen görüntüler bu kadar zaman sonra daha iyisi olabilirdi ama buna da şükür hayırlısı ile daha iyilerini görmek dileğiyle.
Şubat'ın kalanını şuan ki modeller bozdu ama değişimler olabilir hala.
-
Hemen yağdı geçti çıktım dışarı beklemedeyim
-
Hemen yağdı geçti çıktım dışarı beklemedeyim
Ya ''ooo fena başlamış'' diyip diğer odanın camına bakmaya gidiyorsun. Gidene kadar durmuş oluyor.
-
İzmir'den üzülerek izliyorum hava sıcaklığı 3 derece şuan sadece soğuk insana çok koyuyor be 😐
Bende 20 sene aydın efelerde yaşadım 2 şubat 2012 de yağdı sadece o da çamur oldu hemen maalesef yağmıyor oralara
-
144h İtibariyle ECMWF seneryoları fena değil gibi.
-
Tuzla muthis bi anda beyazladı lapa lapa guzel goruntu var
-
Tuzla muthis bi anda beyazladı lapa lapa guzel goruntu var
Tuzla sahil tarafı falan mı hocam yoksa yükseklerde misiniz
-
Mynet ve Memurlar.net haberi
-
Tuzla sahil tarafı falan mı hocam yoksa yükseklerde misiniz
Sifa civari
-
Bermuda yaptı yapacsgini
-
Oğlum tatil olmadı diye çok üzüldü,,bende madem valilik yapmiyo,,aslan gibi baban var dedim,,gitmiyon dedim yarın okula,yaptın 1 günlük tatil,sizde benim gibi yapın ,sevindirin çocuklarinizi😂😂
-
Başlıyoruz hayırlısıyla
Hocam şu saatten sonra sıra sizde
Sıcaklık sizin konumda ne kadarını kurtarır bilmiyorum ancak salı gününe kadar zamanın yarısını Çatalca bandı altında geçirebilirsiniz. Binkılıç yükseklerinde yarım metrelik örtü oluşmasını bekliyorum.
-
Halkalı Karla Karışık bir yağış var şuan
-