Durdu şimdi yakınız 🥲
Yine başladı ama şimdi. Güzel yağıyor şu an.
Bu arada Kocaeli'de yine okullar tatil oldu az evvel
Durdu şimdi yakınız 🥲
Çatalca
İşin kötüsü başta efsane gösterip sonra adım adım yavaş yavaş bozup bizi süründürmesi, umutlandırıp utandırması. Ben ümidi kesmeye başladım belli oldu artık ay ortası yalan oldu ay sonuna Allah kerim. He bazı arkadaşlar kızabilir daha vade uzun değişir falan diye de, arkadaş olumsuza dönünce değişmiyor işte kaç kere yaşadık. Şanssızız yapacak bir şey yok vermeyince mabud neylesin Sultan Mahmud.
Hocam model takip etme sen sana iyi gelmiyor. Eski usul akışına bırak sabah uyandığında şaşkınlıkla dışardan biriken kar yığını görürsen mutlu olursun😀
yahu neden istanbul olmuyor hiç mi ihtimal yok sizce??
Akşam güncellemelerinde AB yüzünden kalan saatleri çöp etti çok yapıcı ve makul gelmedi süreç uzun beklemek gerektiğini düşünüyorum.Bize başta ço güzel gösterim 3 gün kala kuş etmek yerine başta orta düzey şans verirse duruma göre ne çok üzülürüz ne çok seviniriz.Hala şubat ortası ve sonrasından ümitliyim şuan bu akşamın tadını çıkartıp gerisi için beklemek şart bence.
Beykoz muazzam yağdı
yahu neden istanbul olmuyor hiç mi ihtimal yok sizce??
Boşver hastayım de gitme. Bir gün devamsızlıktan bişey olmaz
Ama sanki ECMWF ve GFS nin çıktıları AOendekslerine ters.Yani o tarihlerde AO endeksi -2 -3 bandında bana pekde uyumlu gelmediler.Son çıktılar balon olabilir diyorum.
Dün iki çıktı da Şubat efsanesi veriyordu 😅
Bugün leş atıyorlar. Çok alakasız çıktılar veriyor 24 saatte dağlar kadar fark var ...
Beykent Büyükçekmece
Hocam model takip etme sen sana iyi gelmiyor. Eski usul akışına bırak sabah uyandığında şaşkınlıkla dışardan biriken kar yığını görürsen mutlu olursun😀
Takip etmeyince de olmuyor ki be hocam kar sevdası böyle bir şey. Modeller de sağolsun Fenerbahçe gibi. Süründürüyor ama bırakamıyorsun da.
Ama sanki ECMWF ve GFS nin çıktıları AOendekslerine ters.Yani o tarihlerde AO endeksi -2 -3 bandında bana pekde uyumlu gelmediler.Son çıktılar balon olabilir diyorum.
Sonunda sadece diyagram üzerinden yapılmayan bir yorum, kendi adıma konuşacak olursam bu potansiyeli sonuna kadar takip edeceğim. Bugünki AO ve NAO pes etmeyin diyor
bence bu kışın son karı bu daha sistem alamayız zor modeller çok dönek bunada sistem denmezde en azından görmüş olduk 2022 den beri aynı senaryo
Ooohh ecmwf de 20 şubata yüksek basınç verdi aferin gerçekten.
Ümraniye
Kütleler bitti mi ya.
Konumum hiçbir zaman iyi kütle almıyor bu saatlerde genelde sabah alıyoruz enteresan bir konum.
Umut veren ecm ve gfs ile şöyle vedalaştık bugün
Daha 10 gün var yaklaşık vade uzun, neden vedalaştın ki.
Çengelkoyde lapa lapa yagiyor ama hic turmuyor malesef. Bir dahakine diyelim.
Yukarıdan pendige doğru bir şey geliyor ama adım gibi eminim eriyecek
Göztepe muazzam yeniden ama kütleler organize değil maalesef tutunma kısa süreli.