Sanki karadeniz kütle üretme aktifliğini kaybetti, belki de bir süre dinlenip kendini tekrardan yenileyecektir.

İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar (Altay Kar Fırtınası)
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Tuzlada kütleler sonları oynuyor yerler ufaktan beyazladı bu sistemlik bu kadar galiba
-
Yağışlar zayıf Kocaeli Sakarya 15-20 mm. yağış alan yerler var İstanbul istasyonları 1-2-3 mm yağışlar çok zayıf gerçekten tabi Sakarya Kocaeli kadar almamız beklenmiyordu ama en azından 8-10 mm alabilirdik
-
- Official Post
Çok iyi
-
Sultangazi esenler başakşehir bağcılar gaziosmanpaşa hattı çok güzel kütleler yakaladı masallah darısı bize olsun insallah
-
sağlam tutmuş haa kısa sürede
-
sağlam tutmuş haa kısa sürede
Yağmaya devam ediyor şu anda ama etkisi azaldı
-
Kağıthane Gürsel'de 3 4 dk vurdu geçti
-
Halkalı'da lapa lapa tekrar başladı.
-
boğaz hattı yıldız sayıyorrr
-
Çok güzel yağıyor lapa lapa
-
Sefaköy yıkılıyor fena tipi var
-
Şirinevler tarafında orta kuvvette yağış geçişi oluyor. Az da olsa beyazlatti.
-
Çok güzel yağıyor lapa lapa
Doğum günü hediyesi 😀
-
Ben kara denk gelmek için saati radara göre ayarlayıp çıktım bekliyorum. Okmeydanı tarafını sis bastı Fatih bekliyor.
-
Ve Fatih graupelle gol diyor. Stanley termos sponsorluğunda Süleymaniye keyfi. Keyfim paşada yok şuan.
-
Yalnız 2m sıcaklıkları bir tık yüksek olduğundan dolayı karın boyutu da içerdiği su miktarının fazla olması sonucunda bildiğiniz golf topu kadar. Zifiri karanlık bir ortamda olsanız dahi kar taneleri gözüküyor
-
Seyrantepe
-
Bize böyle sistem lazim değil abi aralıksız kar yağışı havanın - derecelerde gezdigi sistem lazim anca öyle kurtarır 2 seneyi.
-
Yalnız 2m sıcaklıkları bir tık yüksek olduğundan dolayı karın boyutu da içerdiği su miktarının fazla olması sonucunda bildiğiniz golf topu kadar düşüyor kütlelerin olduğu yerlerde. zifiri karanlık bir ortamda olsanız dahi kar taneleri gözüküyor
Sokak ışıkları terasimdan görünmüyor, daha demin kar taneleri görebilmek için flaş açtım hocam
O kadar cılız yağıyor avcılara
-