Bi aralar Vasip Şahin diye kral bi valimiz vardı kar yağmadan bile tatil yapardı
Adına yapılan capsler, twitterdan etiket atıp tatil için yalvarmalar.. Çok güzel zamanlardı, bizi kırmayıp buzlanmadan ve soğuk havadan bile tatil yapmıştı.
Bi aralar Vasip Şahin diye kral bi valimiz vardı kar yağmadan bile tatil yapardı
Adına yapılan capsler, twitterdan etiket atıp tatil için yalvarmalar.. Çok güzel zamanlardı, bizi kırmayıp buzlanmadan ve soğuk havadan bile tatil yapmıştı.
Kocaelide bile tatil verilmedi İstanbul çok zor. Belki cumaya sevinir çocuklar ama bilemeyiz
Çamlıcadan geldim burda bu sefer yoğun yağış başladı video çekip geliyorum 😎
Şov başladı okmeydanı civarı haliç köprüsü
Sicaklik 2,8 derece nem yüzde 59 dewpoint -4,4 derece herşey bütün şartlar uygun. Ama tahmin edin ne eksik
Ben ahahahahha
Ben
ahahahahha
Seni değil ben karı bekliyorum hocam😃
Seni değil ben karı bekliyorum hocam😃
aman sonra kayma hocam 😂😂
aman sonra kayma hocam 😂😂
Yağsında yeterki🙂
Hocam burası tam olarak neresidir ?
İstanbul Üniversitesi Beyazıt Yangın Gözetleme Kulesi
FuryBedeL Yukardan bize özel kütle geliyor takipte kal.
2.3 derece konumum 🥶Keşke sabaha bembeyaz uyansak… ❄️
Olaya bak be
berkeeldek hocam size bir sorum olacaktı bulutlar dağıldı ve şuanda hava sıcaklığı-1.5a geriledi nedir sebebi termal soğuma denen zimbirtimi oluşuyor. Ayriyeten kısa bir durum bilgilendirmesi yollar ağaç araları arabanın üstü bahçe heryer bembeyaz sabah işe geçmeden fotoğrafları paylaşacağım forumda erime hemen hemen yok gibi birsey ara ara dek geliyor
2 cm örtü oluştu bakalım şu anlık zayıflıyor kütleler
FuryBedeL Yukardan bize özel kütle geliyor takipte kal.
Takipteyim hocam beklemedeyiz
berkeeldek hocam size bir sorum olacaktı bulutlar dağıldı ve şuanda hava sıcaklığı-1.5a geriledi nedir sebebi termal soğuma denen zimbirtimi oluşuyor. Ayriyeten kısa bir durum bilgilendirmesi yollar ağaç araları arabanın üstü bahçe heryer bembeyaz sabah işe geçmeden fotoğrafları paylaşacağım forumda erime hemen hemen yok gibi birsey ara ara dek geliyor
Hocam YB hakimiyetindeyken yerdeki kar örtüsünün sıcaklıkları düşük tutmak gibi bir özelliği oluyor. Termal soğuma buna mı deniyordu tam hatırlamıyorum ama durumun sebebini kar örtüsüne bağlıyorum.
Hatta 10m, 2m ve toprak üzeri sıcaklıklarda en düşüğü toprak üzeri sıcaklıklar oluyor.
Bir örnek olarak bazı sistemlerde sistem girişinde 2m ve istasyon sıcaklıkları -0,5 -0,8 gibi değerlere ulaşsa da yerde örtü oluşmayabiliyor. Bu da kuvvetli rüzgarın "hava sıcaklığını" düşürmesiyle alakalı. Toprak üzeri sıcaklığı hala +'lı değerlerde olduğu için düşen taneler eriyor
Bu sistemde ise özellikle sizin gibi konumlarda tam tersi durum gözleyeceğiz. İstasyon değerleri pozitif değerlerde olsa bile zemindeki kar kolay kolay erimez.
Arkadaşlar yakşamlar net bir soru sormak istiyorum sabah uyandığımızda örtü görecekmiyiz gece yağış baslayacakmı kaç cm olur tahmini sabahtan beri sadece havada görüyoruz ara ara çok yağıyor ama tutmuyor istanbil levent konumum
Sultangazi lapa lapa kar yağıyor