GFS-ECMWF-UKMO YORUMLAMALARI (Şubat-Mart 2025)
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
-
Aykut baskan kar haritası yokmu
-
Kuraklıktan ve kuru soğuk yemekten iflahı kesilen ege tayfanın diğer bölgelerdeki üyelerin teselli edişini diniliyor.
-
-
- Official Post
192
-
Modeller bu Akşam itibariyle özellikle Doğu bölgeler için çok iyi çıksa da Ülkenin kalanı için bence en kötü halini aldı önümüzdeki güncellemeler de az da olsa Batılama trendi görmeniz olası diye düşünüyorum geçmişte ülkemizde etkili olan sistemlerde de bu tarz durumlar olmuştu diye hatırlıyorum.
Eğer Doğulama trendi devam ederse anlayın ki sistem Kafkas sistemine dönüyordur.
-
-
-
- Official Post
-
Takip eden herkese teşekkürler gece Gfs de görüşmek üzere.
-
- Official Post
-
- Official Post
-
Samet hocam 240h kar haritası alabilirmiyiz ecm
-
- Official Post
Güncelleme bitmişken mod arkadaşlar uyarı yaptı ama bende yapayım tekraren. Hem saat farkından dolayı hem de ücretli veriler kaynaklı Ecmwf güncellemeleri normalden 1 saat önce çıkıyor bazı ücretli sitelerde. Hal böyle olunca da bazı üyelerimiz dayanamayıp paylaşımda bulunuyor. Lütfen senelerdir devam eden model saati heyecanının içine etmeyelim arkadaşlar. Aynı veriler bizde de var biz neden paylaşmıyoruz. Bu akşam dan itibaren bu tip mesajlara denk gelen yönetici arkadaşlarımız ilgili mesajı kaldırıp anında konudan üyeyi yasaklayacaktır. Lütfen saatinde paylaşım yapalım. Diğer konu son 2-3 gündür İstanbul ve karadeniz konularında bizim senelerdir alışık olduğumuz ama asla müsamaha göstermediğimiz karşılıklı atışma durumu. Bir taraf doğulatma derdinde, bir taraf batılatma derdinde. Sonuca atmosfer karar verecek siz değil. Kıdemli eski üyelerimiz bilir ve hatırlar. Doğu doğu diye nice sistemin kafkasa gittiğini, batı batı diye diye nice sistemin italyaya gittiğini ben çoğu kez gördüm .O yüzden bu muhabbetleri kesip lütfen atmosfere müsade edelim ve o bildiğin yapsın. Senelerdir şu kısır tartışmalardan çıkamayan üyeler var. Bu konuda geriye dönük mesaj incelemesi devam etmekte olup konulardan yasaklamalar devam edecektir. Lütfen bu konularda dikkat edelim. Anlayışınız için teşekkür ederim.
-
- Official Post
Samet hocam 240h kar haritası alabilirmiyiz ecm
-
Teşekkürler hocam
-
GFS Gece güncellemesini paylaşmak isterim eğer izin varsa?
-
GFS Gece güncellemesini paylaşmak isterim eğer izin varsa?
Hacı dayı, bence sen bu geceyi sal, dün gece bitirdin bizi
Yasinnn koş model elden gidiyehh
-
Yasin39 şimdiden başarılar hocam kolay gelsin
-