Bugün çok sarı yedik ya, diğer 3 maçta gördüğümüz kartı bugün tek maçta gördük.
Futbola Dair Her Şey [2024]
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
-
Benim en kesin galibiyetle baktığım maçtı FB maçı, hem şok oldum, hem üzüldüm. AZ'de hem sakatlık çoktu, hem de kaç maçtır yeniliyordu. Hakikaten yazık oldu.
Basaksehir'de sürpriz yaptı, helal olsun.
-
-
-
- Official Post
Fenerbahçenin kalan avrupa ligi maçları
Slavia Prag (D) = Mağlup
A.Bilbao (E)= berabere
Lyon (E)= Berabere
Mıdtjylland (D)=Mağlup, olacaklar bunlar, oynanan bu futbolla ve bu rezil teknik direktör performansıyla tatlı tatlı eleniriz
-
Beşiktaş’ın karşılaştığı rakiplerinin ligdeki anlık puan sıralaması: 2. / 4. / 9. / 28.
Galatasaray’ın karşılaştığı rakiplerinin ligdeki anlık puan sıralaması: 32. / 33. / 7. / 24.
Fenerbahçe’nin karşılaştığı rakiplerinin ligdeki anlık puan sıralaması: 27. / 30. / 15. / 17. -
Sene başı yok 4 aya gidecek , yok bu lige antrenmana geldi, yok bu ligi sallamaz diyenlere cevap.Biz onu o bizi sahiplendi.Umarım alabiliriz bir şekilde
-
Şu hayatta galatasaraylı olmak vardı ulan Fener gençliğime ettin ediyorsun halen
-
- Official Post
Beşiktaş’ın karşılaştığı rakiplerinin ligdeki anlık puan sıralaması: 2. / 4. / 9. / 28.
Galatasaray’ın karşılaştığı rakiplerinin ligdeki anlık puan sıralaması: 32. / 33. / 7. / 24.
Fenerbahçe’nin karşılaştığı rakiplerinin ligdeki anlık puan sıralaması: 27. / 30. / 15. / 17.Ajaxı rezil edin başka birşey istemem:))
-
-
Geçmiş olsun, kişisel hayatı üzerine bu sakatlık çok kötü oldu, sezonu kapattı
-
Geçmiş olsun İcardi
-
Icardi’nin Gs kariyeri bitti sanırım.
-
Çok üzücü İcardi'nin sezonu kapatması ama bence hayırlı oldu Bats Osimhen çift forvet hattı bizim oyunumuz için daha uygun diye düşünüyorum. İcardi zaten gerek fiziksel durumu olsun gerek psikolojik durumu olsun bu sene bize fazla faydası olmayacaktı.
-
Hoca oyun okumasını bilse belki de sakatlanmazdı
-
- Official Post
Dün akşamda sakatlıktan sonra dile getirmiştim diz ya ön yada yan çaprazlar değildir umarım diye ama maalesef öyle oldu, sezonu kapadı, Okan hoca sakatlanmasına çanak tuttu resmen.. Batman de ballı adam vallahi, 11 fırsatı çıktı böylelikle kendisine..
-
Ben tam bir icardi fanatiği olarak sakatlanmasına çok üzüldüm. Ancak takım için hayırlı olacağını düşünüyorum . Kabul edelim İcardi bu sene takıma katkısı düne kadar azdı ve bence giderek te azalacaktı. Ama kişisel olarak dileğim umarım en kısa sürede geri döner.
-
Dün Okan hoca açıkladı, taraftar beni ıslıkladı ama Osimhen kendisi çıkmak istedi dedi.
Yani Icardi’nin sakatlığının Okan’ın Icardi’yi oyundan çıkarmaması ile bir alakası yok, tamamen şanssızlık, pozisyonu da izleyince göreceksiniz kendi kendini sakatlıyor;
-
Maxi Lopezin ahı tuttu herhalde
-
Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!