- New
- Official Post
Birbirimizi kırmadan yeni konumuzdan devam edelim. Hayırlı olsun.
Birbirimizi kırmadan yeni konumuzdan devam edelim. Hayırlı olsun.
İnşallah buradan takımlarımızın Avrupa'daki başarılarını konuşuruz. Hayırlı olsun.
Hayırlı olsun. Avrupada ses getireceğimiz konu olsun.
Yeni konu açılmışken bende kısa bir şey söyleyeyim. Erdem Timur sonrası etkinin ben az olacağını düşünüyordum ancak bu etki beklediğimden de fazlaymış. Bu adam takımın her şeyiymiş resmen. Herhangi bir istifa gelmezse bu işin daha da kötüye gideceğini düşünüyorum. Başarısızlığı cezalandırmazsak kötü örnek diye gösterdiklerimizden bir farkımız kalmaz. Umarım bu buhrandan çıkarız ama benim pek ümidim yok. Hem yönetim hem de Okan hoca bu seneyi kapatmış gibi duruyor.
Şampiyonlar Ligine katılım gösterecek bir oyun kimliği ortaya koyamadık,tecrübemizi sahanın hiçbir alanında gösteremedik. Bu seviyede bunları yapamazsanız turnuva dışında kalıyorsunuz.
Galatasaray için sezon yarın yeniden başlar maç önü yönetimin hiçbir mantığa bağdaşmayan bildirisi bizi saha dışında bıraktı bu akılsızlığın altına da utanmadan şimdi Konsantrasyon zamanı yazdılar.
Bunun hesabı sorulmalıdır.
REZİL
Taraftarının önünde geri düşmüş musleradan daha çirkef kimse yoktur
Konu hayırlı olsun.Şahsen şu takıma elenip uefaya gideceğimize ŞL ye gidip 100 tane yemeyi bile tercih ederdim.Vardır bi hayır umarım.Okan hoca şu kadroyla çıkarak geçen sene Fb Oly maçında İsmail hocanın Fredi çıkartıp turu vermesinden bile büyük kepazelik.Okan hoca maç başında başlaması gereken kadroyu maç sonunda oluşturdu ve kendisini rezil etti.Düşman bile böyle bilerek isteyerek bu kadroyla çıkmaz.Young Boys hocası bile acır şu şekilde maça başlamazdı kendine karşı.Hayat bu sezon nerelere gider belli olmaz ama Okan kendini kurtarması gereken tek işi yapamadı yaptırtmadı.Şimdi kaos başlasın
Berkana bu zamana kadar saydirdim sonradan girdi oyuna sol bekte çok iyiydi
Berkana bu zamana kadar saydirdim sonradan girdi oyuna sol bekte çok iyiydi
Gözümde maçın adamı oldu.
Elindeki oyunculara göre kadro kuramayan, maçın gidişatına göre değişiklikleri yapamayan, maçın 90 dakika olduğunu unutan hoca net sıkıntılıdır.
Buradaki bazı arkadaşlar bile Okan hocadan daha iyi kadro kurdular ve maçın gidişatına göre değişiklikleri yaptılar.
Galatasaray’ın altı çok kötü şekilde oyuluyor.
Erden Timur’un gidişi, hem gelecek hem gidecek oyuncu transferlerinde zamanında aksiyon almamalar, oyuncuların performanslarındaki düşüşler, Süper Kupadaki hezimet ve son olarak da Şampiyonlar Ligindeki dev pastadan payımızı alamamamız.
Elimizde kalan tek teselli lige 2 galibiyet ile başlamak oldu ama karşımıza çıkacak ilk ciddi rakibe puan kaybedeceğimiz de çok aşikar.
Cl den para gelmedi. Çok ciddi maaş yükü var. Çöküş dönemi resmen başladı. Erden timur sonrası sinyaller geliyordu zaten yazık.
Yönetim adamsa, para cezası vermesi lazım.
Cl den para gelmedi. Çok ciddi maaş yükü var. Çöküş dönemi resmen başladı. Erden timur sonrası sinyaller geliyordu zaten yazık.
Üstüne uefa cezaları eklenecek şimdi.
Sorun bakalım Okan efendiye Sergio Oliviera gibi bir adamı yedi de Zahayı neden yiyemedi?
Gariban oliviera ses etmedi sesi çıkmadı diye yedin adamı. Ama zahayı yiyemedin çünkü büyük balık boğazına takıldı.
Okan bey istifa et git bu akşam yoksa uefa da da rezil edeceksin takımı. Yazık bu insanlara. Ben Trabzon taraftarıyım kendi kendimi yedim.
Okan istifa eder bence 3 hafta sonra Kadıköy'e gitmeye cesaret edeceğini sanmıyorum.
Yönetim adamsa, para cezası vermesi lazım.
Para cezası mı? Koy kardeşim kaleye Günayı. Kadro dışı bırak muslerayı. Miadını doldurdu artık. Zarar veriyor.
Bakınız örnek olarak Onur Kıvrak.
Tek kalemde silip attı Trabzon.
Futbol duygusal bir oyun değil. Realite var. Muslera takıma zarar veriyor. Gönder gitsin
Son 2 sezonun şampiyonu Galatasaray’ın çöküşünü izliyoruz hep birlikte.
Bu çöküş ligte Fenerbahçe ve Beşiktaş açısından bir avantaj olsa da hem ligte rekabet hem de Avrupa’da ülke puanı açısından kötü bir durum.
İşin çok daha kötü tarafı ise, “bizim takımda Rafa Silva ve Fred bile olsa bile” anladığım kadarıyla onları da doğru pozisyonda oynatacak bir teknik direktörümüz yokmuş bizim.
Adam sanki orta sahaya düşman olarak yaşıyor, her maç bomboş bir orta saha ve bir oraya bir buraya koşan, cebelleşen bir Torreira izliyoruz.
İnanın bir kere kalabalık orta saha oynadığımızı hatırlamıyorum.
Madem risk almak istiyorsun, 3lü defans oyna, orta sahayı 5le, Sara’yı ya da Mertensi gizli forvet oynat, forvet tek kişi kalsın yine.
Galatasaray Kadro Kalitesini saymazsak 21-22 dönemine dönme Belirtileri veriyor.
Okan istifa eder bence 3 hafta sonra Kadıköy'e gitmeye cesaret edeceğini sanmıyorum.
Etmez hocam bence.