CNN türk te canlı yayında yoğun kar geliyor diyorlar
Tarih verildi kar İstanbul'u esir alacak beyaz kabus geliyor
CNN türk te canlı yayında yoğun kar geliyor diyorlar
CnnTurkte sözde uzmanlar İstanbula kar yağmama sebebinin gökdelenler ve kafe ve restoranların dışında olan ufo ısıtıcılar yüzünden ısı adası oluşturduğu için yapmadığını söyle dinlerken kulağım kanadı tvyi camdan attım
CnnTurkte sözde uzmanlar İstanbula kar yağmama sebebinin gökdelenler ve kafe ve restoranların dışında olan ufo ısıtıcılar yüzünden ısı adası oluşturduğu için yapmadığını söyle dinlerken kulağım kanadı tvyi camdan attım
doğru tabi abd de gecekondular olduğu için her yıl kutup iniyor 😜😜
Beyaz Kabus: Beyler hazırlanın kesin geliyorum
Orhan Şen kar yağmayacak vs demiyor muydu yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum
icon batılı ve daha güzel
ICON gece soğuklar daha kuvvetli hem 500hpa hem 850hpa
icondan sonra GFS de guzel gelirse rahat uyuruz
Iconda çekirdek çok daha sağlam
Bilimsel olarak bakarsak İstanbulu cacıki bir sistem bekliyor.Kaymağı doğu marmara yer malesef.
Ull tam kopamadı ama sanki yine ya iconda
Sevgili arkadaş ve kardeşlerim, Eğer -10 gelir yağmur yağarda ısı adası konuşalım, karayel ve -7-8 yağmur ısı adası konuşalım, ama sistem gelmiyor. Daha doğrusu o derecelerde soğuk gelmiyor. atmosfer bize oyun oynuyor ve böyle bir dönem var mı araştırıp yazacağım. Benim oğlan 20222 nisan doğumlu, daha evinin önünde kar görmedi. Bu sistem de beni tatmin edecek, hatta örtü bırakacak, daha da öteye gidip kar göreceğimiz bir potansiyele sahi değil bence. ne ılıkçı ne de felaket tellalıyım, ama böyle düşünüyorum..
İcon
Değişim.
12Z
18Z
Çekirdek kuvvetlenmiş bariz şekilde.
Valla bundan sonra stres yapmayacağım. Nasıl olsa kıştan ümidi kesmişken kış havası yaşayacağımız kesinleşti. Çıkıp o soğuk ve temiz havada da huzur bulunur. Saçma sapan bir kış yaşıyoruz zaten, bu sistem nasıl gelirse gelsin şükretmeliyiz sevinmeliyiz sevinebilmeliyiz. Hayırlısı olsun inşallah
Iconun çaycısı yattı uyudu heralde güncellemeye yarın sabah devam eder artık
Iconun çaycısı yattı uyudu heralde güncellemeye yarın sabah devam eder artık
Hocam icon ara güncellemeleri 120 saatliktir
Hocam icon ara güncellemeleri 120 saatliktir
Varsa link atabilir misin hocam
Gfs başladı mı