Takip edeceğiz arkadaşlar henüz vade var

İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Deklerin azami güce ulaştığı tam vakit
-
Cumartesi pazar çok daha güzel görüntüler göreceğiz. İnanmayanlar vardı ben buradayım hodri meydan
Abi bizim orda böyle güzel güzel konuşanlara, Anuuhh Yerim Gozünü Derler. İnşallaaahhh abiii
-
Yahu arkadaş şu sistemlerin İstanbul’u Sınır olarak baz alıp sürekli doğusuna bir şeyler vermesinden gına geldi, sıkıldım artık. Paldır küldür sistem gelmiyor arkadaş ya bir kere de. Ben önümüzdeki hafta sonu kar yağmış ve yağacak olan bir yere kaçar bakarım keyfime. Cidden uğraşılmaz bu uğursuz şehrin nazıyla. Rezil hava söz konusu olduğunda talibi değil sahibi ama sistem ihtimali varsa ben kaçar modunda hep
Her sistemde aynı terane. İstanbul’un bitiminde en doğuya kadar kar ve ülkenin doğusunda kar onun dışında ya yağmur ya da kuru soğuk
-
Çok çabuk heycanlaniyorsunuz çok acemisiniz sistem gelicek ve ist kar alicak ...pazar netlesir
-
Bana göre en kötü ecm
-
Batılaması şart saç baş yoldurur böyle
-
- Official Post
-
Akşam çıktılarına göre en güzel sinoptik İconda lakin ondada soğuk sorunu var inşallah lehimize düzelir tüm modeller
-
Ah ah 7 Ocak nerelerdesin. Tam tamına 7 yıldır adam akıllı siklonik sistem alamıyoruz. 2021 Şubat ta harikaydı ama bir 2017 etmiyor be.
-
-
Bunun bütün sebebi o uğurısuzun ağzını açması. O ağzını açtı, herşey sarpa sardı
-
Uzun bir süredir Modellere bakmıyordum. Habeleri ve bir kaç paylaşımı görünce bu akşam bakmak için bir fırsatım oldu ama yıllardır her kış olduğu gibi modeller de değişen bir şey olmamış.
-
Ah ah 7 Ocak nerelerdesin. Tam tamına 7 yıldır adam akıllı siklonik sistem alamıyoruz. 2021 Şubat ta harikaydı ama bir 2017 etmiyor be.
Tulpar’da Çoğu noktada sıcaklık sıkıntısı yaşandı ama sistem süresi ve yağış açısından muazzamdı. 3-4 gün süren yağış ve soğuk sıkıntısı olmayan sistemleri çok özledim. Uçtan baştan kopanlardan medet umuyoruz mecburen
-
Sahil şeridi için 2m görünümü iyi değil. Gündüz 210 rakımda olduğumdan sorun yaşatmaz bana.
-
Bunun bütün sebebi o uğurısuzun ağzını açması. O ağzını açtı, herşey sarpa sardı
Kim ağız açtı buna?
-
Kim ağız açtı buna?
Var bi takoz, bilen bilir.
-
Abicim birsey görüyorsunuz ateş ediyorsunuz model bitiyor hayal kırıklığı bilgi sahibi olmafan yorum yapmasak daha iyi olur bırakalım daha tecrübeli insanlat su modellleri diyagramları yorumlasın
-
Patladık mı yine
-
Anlık model takibine tepkiler
-