Bu senede kar olmaz ise konumumda 3 sezondur yerde kar görmemiş olacağım. Normal değil bu. Korkmaya başladım.

İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Bu senede kar olmaz ise konumumda 3 sezondur yerde kar görmemiş olacağım. Normal değil bu. Korkmaya başladım.
Susuzluk çanları çalıyor.
-
Değerli tahminciler ocak ayının kalanı yağmur açısından nasıl olur. Etkili bir iki sistem alırmıyız.
-
Termometre 14 dereceyi gösteriyor İstanbul’da ama New Orleans -9 derece(Meksika Körfezi)
Dün judah cohan'in yazısını okudum
Meksika ve Meksika sınırında ki ABD etaletlerinde kar görülebilir ve ilginç olabilir diyor ve Boston 'da balkonumda gördüğüm 5 inch kar kesmedi beni diye sitem ediyordu ...
Okumak isteyenler için link bırakıyorum
-
O kadar kötü bir sezon ki 7 Ocak 2024'te açılan İstanbul konusu bile henüz 1000 sayfa olamadığı'ndan kapanmadı.
-
ne diyelim inşallah 1987deki gibi bir sistem gelir tüm özlemlerin üstünü örter
-
Eski kışlarda bu konu 2 kere 1000 sayfa olurdu şimdi daha 900 sayfa olucak ocak ayı bitti söz bu kadar
-
Büyüklerimiz diyorki ocak ayı don ayı kışın en zemheri ayı.
Dizlere kadar kar köylerde evin kapıları açılmazmış kardan. ❄️
O zamandan bu zamana bak..Ol deyince olduran rabbim gönder şu bereketini.❄️☔️
-
-
Modeller kötünün iyisi şuan
-
- Official Post
-
bildiğiniz gibi Çatalca da ikamet ediyorum Çanakça köyünde şirin bir evim var tüm doğa olaylarını çanakçada yaşamayı seviyorum
bir hafta önce hanımla tartışıp kapıyı vurdum çıktım ve çanakçaya her türlü hazırlığı yaptım odun kömür tahta parçası
ama yaşadığımız duruma bakın sanki bahar ayı daha önce kedilerden bahsettim şu anda bahçemdeki meyve ağaçları neredeyse çiçek açacaklar
küresel ısınma gerçekten sıkıntı olacak bildiğimiz doğanın yeni düzeni bambaşka olacak
bu arada dün akşam windy e baktım ecmf gece 3 te yağmur veriyordu konumuma sonra gündüz ara ara yağmur veriyordu
aynı anda gfs ve yeni gelen alladın tam tersi yağış vermiyorlardı
sonuç ecmf çuvalladı
yani dikkate alacağımız model bence gfs yakın zaman içinde allaaddın
-
O kadar kötü bir sezon ki 7 Ocak 2024'te açılan İstanbul konusu bile henüz 1000 sayfa olamadığı'ndan kapanmadı.
Hava koşulları böyle gitmeye devam ederse kapanmaz zaten insanların umutları azaldı gidişat kötü
-
- Official Post
-
- Official Post
Lanetlenmiş gibiyiz
-
Son 2 yıldır şeytanın bacağını kıramıyoruz ocak hepimiz için bitti şubat için umudu olanlar var umudunu yitirenler var ama her şeye rağmen Berkay hocamızın sözünü diyorum "Atmosfer Kaotiktir"
-
Dışarıda inanılmaz derecede kirli bir hava var. Son yılların en büyük hava kirliliği olabilir bu. Öyle ki Fatih'e görüş mesafesi 1 kmye kadar düşmüş durumda...
-
Cumartesi günkü yağışta artış var 15-20 mm’yi zorlarız.
-
-
-