Sabah güncellemesi de sistemi veriyor. Güzel günler yakın.

İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
-
Gerçekleşen en düşük sıcaklıklar;
İstanbul, Çatalca, ÇATALCA RADAR SAHASI 0,9 İstanbul, Silivri, SİLİVRİ ORMAN SAHASI 1,0 İstanbul, Silivri, SİLİVRİ 1,7 İstanbul, Şile, ŞİLE/İSAKÖY 2,4 İstanbul, Pendik, PENDİK/ÖMERLİ BARAJI 2,5 -
İnce taneli kar yağışı var
-
Tam depresyon havası
-
-
Ortalama şu anlık kötü gidiyor 9 10 Ocağa bir erteleme söz konusu artık pazartesinden itibaren ortalamayı -6 civarında görmemiz lazim
-
-
Ferhatpaşa 6 derece yağış tam gaz devam ediyor.
-
Ortalama şu anlık kötü gidiyor 9 10 Ocağa bir erteleme söz konusu artık pazartesinden itibaren ortalamayı -6 civarında görmemiz lazim
Olur olur sıkıntı yapmayın bu kadar olduysa o da olur
-
sistem çok riskli umarım kazasız belasız getiririz bi düzgün kar görmek şansımız oluşur
-
-
2 Ocak gibi güncellemeler netleşir bundan öncesine çok bel bağlamamak lazım şuan hala sıcak senaryo ve soğuk senaryo karmaşası var.
-
- Official Post
-
2 Ocak gibi güncellemeler netleşir bundan öncesine çok bel bağlamamak lazım şuan hala sıcak senaryo ve soğuk senaryo karmaşası var.
4-5 ocağa kadar yolu var, şimdiden çok heyecanlanmak da çok üzülmek de boşuna, günden günü geçtim, güncellemeden güncellemeye değişiyor.
-
-
Genelde sistemlere, gününe doğru yaklaştıkça hep ne hikmetse öteleniyor. Ayın 7 sinde başlıyorsa sistem, bi bakıyon 10/11/12/13 vs vs günlere kayıyor. Yani biz kovaladıkça o kaçıyor.
-
Genelde sistemlere, gününe doğru yaklaştıkça hep ne hikmetse öteleniyor. Ayın 7 sinde başlıyorsa sistem, bi bakıyon 10/11/12/13 vs vs günlere kayıyor. Yani biz kovaladıkça o kaçıyor.
hocam sanki bizler öteliyoruz gibi geçenlerde de yazdım önümüzde bir tarih var o tarih gelmeden bir sonraki tarihi yazmaya başlıyoruz diyorum ki 6 ocagğı görmeden 12 ocağı konuşmayalım
-
4-5 ocağa kadar yolu var, şimdiden çok heyecanlanmak da çok üzülmek de boşuna, günden günü geçtim, güncellemeden güncellemeye değişiyor.
Senaryo anlamında dediğim tarihlerde çoğunluk belli olur aslında bu tarihlerden sonraki her güncelleme kritik sistem gelene kadar.
-
kaç yıldır aktif olarak takip ederim genel olarak bu tip bol siklon hakimiyetindeki sistemler çok riskli olmustur böyle çok sistem kaçırmışısızdır ben bu önümüzdeki 15ine kadarki süreçte çok temkinliyim pekde umut beslememeye calısıyorum çünkü haritalar çok güven veren tarzda değil heran avrupaya kacacak izlenimi veriyor özellikle negatif nao varken bize gelme ihtimali çok zayıf umarım gönlümüzce iyi kaliteli keyif veren bir sistem alıp özlemimizi giderebiliriz
-