Dün gerçekleşen en düşük sıcaklıklar
İstanbul, Şile, ŞİLE/İSAKÖY | -0,4 |
İstanbul, Çekmeköy, ÇEKMEKÖY/ÖMERLİ | 1,0 |
İstanbul, Pendik, PENDİK/ÖMERLİ BARAJI | 1,2 |
İstanbul, Çatalca, ÇATALCA | 1,2 |
İstanbul, Sancaktepe, SANCAKTEPE | 1,5 |
Dün gerçekleşen en düşük sıcaklıklar
İstanbul, Şile, ŞİLE/İSAKÖY | -0,4 |
İstanbul, Çekmeköy, ÇEKMEKÖY/ÖMERLİ | 1,0 |
İstanbul, Pendik, PENDİK/ÖMERLİ BARAJI | 1,2 |
İstanbul, Çatalca, ÇATALCA | 1,2 |
İstanbul, Sancaktepe, SANCAKTEPE | 1,5 |
Önümüzdeki 2 gün içinde Ukrayna (kırım) üzerinden iniş görünce bilin ki beklediğimiz sistem odur. Bir ihtimal karasal polar kökenli olabilir oda yükseğin konumuna bağlı olarak. Ancak büyük olasılıkla kırım üzerinden olacak.
nao nötr - azor pek bir destek olmıcak gibi görünüyor ancak buna ekstra olarak ao -2 -4 seviyesinde keşke nao pozitif nötr olsaydı daha makbuldü
Önümüzdeki 2 gün içinde Ukrayna (kırım) üzerinden iniş görünce bilin ki beklediğimiz sistem odur. Bir ihtimal karasal polar kökenli olabilir oda yükseğin konumuna bağlı olarak. Ancak büyük olasılıkla kırım üzerinden olacak.
Hocam bilirsin bu kırım kökenli sistemler hızlıca doğulayıp sadece doğu karadenizi etkileyebiliyor siz böyle bir sistemmi bekliyorsunuz yoksa güneyleyip tulpar sistemi gibi tüm ülkeyi etkilemesini bekliyorsunuz
forumumuzun hava tahmin videosu çok güzel ve açıklayıcı olmuş inş bu şekilde gerçekleşir
bu durgunluk bizide forumuda etkiliyor nerde o yazılanlara yetişemediğimiz forumun yoğunluktan kilitlendiği günler
Kar söylentileri artsın tekrardan döneriz o günlere
ince hafif yağmur başladı 15:25 (okmeydanı)
Değerli yorumcular cevaplarsa sevinirim. Aralık ayının geri kalanın da yağış durumumuz nasıl olacak. Barajlara ciddi etki edecek yağışlar olacakmı
Ferhatpaşa hafif yağışlı.
Niye mesajım siliniyor 6 ocak tarihine kadar kar ihtimali çok düşük.
Niye mesajım siliniyor 6 ocak tarihine kadar kar ihtimali çok düşük.
Model konusu karalama tahtası değil veya istanbul konusu değil konusu tamda burası şuan yazdığınız gibi.
Modada bir 25 dk hafif yağmur idi ama gökyüzü daha güzeldi.
Model konusu karalama tahtası değil veya istanbul konusu değil konusu tamda burası şuan yazdığınız gibi.
Ben yanlış konuya yazdım,O zaman kusura bakmayın.
Zonal Rüzgarlarda 20 Ocak civarı için ani bir yavaşlama belirdi 6 Ocaktan itibaren. Ocak 2. yarısı da eğer ilk sistemle ilgili emareleri görürsek bir çok şeye gebe gibi duruyor.
Ben yanlış konuya yazdım,O zaman kusura bakmayın.
Estağfurullah iyi forumlar.
UKMO 168'e biraz rötuş yapsak al sana yılbaşı sistemi.
Ocak yarısı gecik şuan kayda değer bişi yok deriz subat bişi yakalarız oda gelip gecer mafiş sonrası
Sultanbeyliği anlık pis hava yine sis is leş 😷