İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Şişli istasyonuna baya yakınım çok güzel yağış aldı özellikle akşam saatlerinden itibaren
-
Gök yarıldı sanki
-
O değilde terkoz boşta kaldı orası çok önemli bi bölge 🥲
-
Dışarda müthiş yağış var ama veri olmadigi için paylasamiyorum demekki yağış yok
-
- Official Post
İstanbul ve Kocaeli'de Yerel Kuvvetli Yağış
Beklenen Hadise
Gökgürültülü Sağanak Yağış
Beklendiği Yer
22.12.2024 Pazar günü gece saatlerinde İstanbul ve Kocaeli'de yerel kuvvetli sağanak yağış (21-50 kg/m2) olacağı tahmin ediliyor. Su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
Başlama-Bitiş Zamanı
Hadisenin Şiddeti
Kuvvetli Yağış
-
Beklentiden yüksek yağış oldu.Birkaç saat daha yağacak gibi.
-
-
-
Yine güzel bir radar ve yağmurumuz var dışarıda iyi pazarlar İstanbul.
-
Hava tahmin sitelerinde -weather.com, accuweather gibi- salı gününden başlayıp bir sonraki pazartesiye kadar yağış gösteriyor, doğruluk payı nedir bu tahminlerin?
-
Hafif yağmur devam ediyor soğuk sıcaklık 6 derece
-
Hava tahmin sitelerinde -weather.com, accuweather gibi- salı gününden başlayıp bir sonraki pazartesiye kadar yağış gösteriyor, doğruluk payı nedir bu tahminlerin?
Benim tahminim %50 ,60 falandır bellide olmaz herşey olabilir tahmin sonuçta
-
Uzun vade de güçlü sinyaller var yeni bir sisteme dair.
-
Gerçekleşen toplam yağışlar ilk 10;
İstanbul, Şişli, ŞİŞLİ 45,3 İstanbul, Fatih, FATİH/İST.DEN.BİL.ENS. 29,6 İstanbul, Ümraniye, ÜMRANİYE 27,9 İstanbul, Sarıyer, SARIYER/İTÜ MASLAK YERLEŞKESİ 26,9 İstanbul, Üsküdar, ÜSKÜDAR 26,0 İstanbul, Çekmeköy, ÇEKMEKÖY/ÖMERLİ 24,5 İstanbul, Güngören, GÜNGÖREN/DAVUTPAŞA MARMARA 24,4 İstanbul, Sancaktepe, SAMANDIRA HAVALİMANI 23,6 İstanbul, Şile, ŞİLE 23,4 İstanbul, Kadıköy, KADIKÖY GÖZTEPE RIHTIM 23,2 -
Gem sabah.
-
Gerçekleşen toplam yağışlar ilk 10;
İstanbul, Şişli, ŞİŞLİ 45,3 İstanbul, Fatih, FATİH/İST.DEN.BİL.ENS. 29,6 İstanbul, Ümraniye, ÜMRANİYE 27,9 İstanbul, Sarıyer, SARIYER/İTÜ MASLAK YERLEŞKESİ 26,9 İstanbul, Üsküdar, ÜSKÜDAR 26,0 İstanbul, Çekmeköy, ÇEKMEKÖY/ÖMERLİ 24,5 İstanbul, Güngören, GÜNGÖREN/DAVUTPAŞA MARMARA 24,4 İstanbul, Sancaktepe, SAMANDIRA HAVALİMANI 23,6 İstanbul, Şile, ŞİLE 23,4 İstanbul, Kadıköy, KADIKÖY GÖZTEPE RIHTIM 23,2 İstanbul ‘un bir ucuyla diğer ucu arasında ciddi farklar oluşuyor.
İlçe bazlı Aralık ilk 21 gün toplam yağışlarda da bunu görebiliriz, bir ilçeye 240mm yağmışsa başka bir ilçeye 140 yağmış, çok ciddi bir fark.
-
Dünden sabaha tuzla baya yağış aldı ama en çok yağış listesinde yazmıyor bile . Yanlış olma ihtimali var mı
-
Dünden sabaha tuzla baya yağış aldı ama en çok yağış listesinde yazmıyor bile . Yanlış olma ihtimali var mı
Ben buraya ilk 10 attım hocam MGM sitesinde yazıyor
İstanbul, Tuzla, TUZLA 19,9
-
Ayın 5 inde hava nasıl olur asker eğlencem var da
-