Ne yağmak ne yağmak böyle akşam akşam kopuyoruz maşallah.

İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Az önce ecmwf in yeniden Karadeniz sevdası tuttu ve senin bekledigin o sistemi Karadeniz'e gonderdi bak ben bu duruma sevindim neden biliyormusun dostum geçen kacirdigimiz Karadeniz'e giden sistemi modeller ilk marmaraya verdi sonra sistem kayboldu tekrar göründüğünde ise Karadeniz odaklı çıktı piyasaya bence bu seferde senin dedigin güne kadar 1 gün daha destekleyip yok olup söylediğin tarihlerde Marmara ya verecek bu sistemi ne dersin
Verilerle desteklenmeyen hiçbir yorum yapmamaya çalışalım dostum.
-
Güzel yağış yakaladık
-
Sultanbeyliği akıyor ☔️⚡️
-
- Official Post
Arkadan tekrar yağış desteği geliyor. Yazın göremediğim orajı şimdi görüyorum.
-
Üçlemeyi yaptık güzel çakıp gürledi yine.
-
Üçlemeyi yaptık güzel çakıp gürledi yine.
4 oldu 4
-
Fena yağmur başladı çok sağlam çok sıkı turuncu kütle yakaladık çok şükür şakır şakır yağıyor (okmeydanı)
-
Offff Hepsinden kuvvetli çaktı bu sefer. Bina titredi.
-
Uskudar’da inanilmaz bir yagis var gok gurultulu simsekli
-
Soğuk açısından çok sert bir sistemdi ama yağışı fazla olmadı. Aynı yıl Şubat ta 16/17 Şubat dek sistemi ihya etmişti şehrimizi
Kanserdi o sistem. Oglen 0 rakimda -5 dereceydi hava yerde 1 cm kar vardi sadece 4 gun erimedi o 1 cm kar. Yagis yoktu Avrupa Yakasinda.
-
Kanserdi o sistem. Oglen 0 rakimda -5 dereceydi hava yerde 1 cm kar vardi sadece 4 gun erimedi o 1 cm kar. Yagis yoktu Avrupa Yakasinda.
Konumumda 35 cm civari kar vardı benim için harika sistemdi. 😅
-
Verilerle desteklenmeyen hiçbir yorum yapmamaya çalışalım dostum.
Dostum mesajı okumadan yorum yapmayalım iyi oku senin için okuman için tekrardan yazıyorum yukarıda daha önceden marmarayla başlayıp kaybolan sistem Karadeniz'e vurdu şimdi karadenizle başlayıp kaybolan sistem marmaraya vurur diyor umarım anlamışsındır dostum
-
Çok güzel yağıyor. 🤲☔️
-
Turuncu kütle yapıştı güzel yağış var
-
Çanakkale taraflarında oluşan kütle var.
-
Kütleler harika
-
-
Denizde turuncu kütle oluşumu var güzel bir yağış bırakır kütle ağır ilerliyor.
-
Şişli bugün neredeyse 40 mm yağış almış.
-