ümraniye üst üste 2 tane çok yakın şimşek çaktı bakalım kütle denk gelecek mi
İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Camlar sallandi yildirimdan
-
Güzel kar yağışı var ama örtü adına bişey yok çok şükür seyir zevki harika
-
5.şimşek çaktı galiba üst üste
-
Fena şimşek çaktı yoğun kar devam ediyor, yollar dahil bembeyaz.
Hocam bu sistemin gözdesi oldun maşallah
-
O şimşek neydi be
-
Şimşeğin ışığı gözümü aldı resmen çok kuvvetliydi 6 oldu bu
-
ÇILDIRICAM ÜMRANİYEYE LAPA LAPA KAR YAĞIYOOOOO
-
Beylikdüzü bölgesinin boynu bükük kaldı. Bu tarafa hiç ihtimal yok mu?
-
Beylikdüzü bölgesinin boynu bükük kaldı. Bu tarafa hiç ihtimal yok mu?
avrupa yakası olarak hiçbişey alamadık anca kuru soğuk kaldı
-
keşke üstümüzdeki kütle beylikdüzüne falan gitse biz şakır şakır yağmur alıyoruz :,)
-
Avrupa yakası için radar takibi yapın arkadaşlar dek yağışı sonuçta bu lakin avrupa için radarda boğaz hattı dışında şimdilik zor gözüküyor ve bu bir rakım sistemi bende sistemin yıldızı Pendikteyim fakat rakımdan dolayı 1 saati geçtin kky alıyorum
-
Kartal sahilin sıcaklık pek kurtarmadı kky var ama süper yağıyor gök gürültüsüyle birlikte.
-
Fikirtepe 1 saattir çok güzel yağmur yağıyor ama kar yok valla sabahtır bekliyorum görürüm diye nasıl bu kadar fark olabilir
-
Avrupa yakası için radar takibi yapın arkadaşlar dek yağışı sonuçta bu lakin avrupa için radarda boğaz hattı dışında şimdilik zor gözüküyor ve bu bir rakım sistemi bende sistemin yıldızı Pendikteyim fakat rakımdan dolayı 1 saati geçtin kky alıyorum
Aynen oyle bogaz hattindayim gün boyu şakır şakır yağmur yağdı 30dk önce bi kar yağdı hemen her yer beyazladı şansa bakar
-
Uskudar’da anlik kar var, arabalarin ustu beyazlamis biraz
-
Kağıthane (Gürsel) 10 saniyede araba üstleri beyazlamaya başladı
-
Watch unnamed | Streamablestreamable.com
Ümraniye -
Üsküdar tam sınırda kaldık zaman zaman kara çevirir gibi oluyor ama ağırlıklı kky . Yalnız şimşeğiyle aksiyonlu ve süper bereketli bir sistem yaşıyoruz
-
-