Kar olduğuna eminiz değil mi ona göre haber geçeceğim sosyal medyadan
Kuvvetlendikçe kara çeviriyor artık Ümraniyede
Kuvvetlendikçe kara çeviriyor artık Ümraniyede
Ve gol. Dudullu da lapa lapa kar yağıyor. Gokyuzunde kar taneleri gorunuyor.
İBB Trafik Kartal Uğur Mumcu kamerasında lapa lapa kar yağışı var Aydos zirve beyazlamıştır artık.
Anlık en yüksek yağış
BEYKOZ 39,5mm
SARIYER/YAVUZ SULTAN SELİM KÖPRÜSÜ 36,4mm
SARIYER/İTÜ MASLAK YERLEŞKESİ 35,3mm
Net olarak görülüyor hocam ama kameradan belli değil yoksa foto da atarım buraya. 😎
Ve gol. Dudullu da lapa lapa kar yağıyor. Gokyuzunde kar taneleri gorunuyor.
Hocam fotoğraf atsanız 😊
Gördüm gördüm gördüm. Konumumda kar gördüm. Hatta havaya dikkatlice baktığımda yoğun bir kar var havada ama başka yere gidiyorlardı. Abi nereye gidiyo o karlar. Düşsenize ya konumuma konumuma ;.(..
Net olarak görülüyor hocam ama kameradan belli değil yoksa foto da atarım buraya. 😎
Teşekkürler keyfini çıkarın
maltepe ilk kar taneleriii
El fenerine gerek yok artık 🤪
Gördüm gördüm gördüm. Konumumda kar gördüm. Hatta havaya dikkatlice baktığımda yoğun bir kar var havada ama başka yere gidiyorlardı. Abi nereye gidiyo o karlar. Düşsenize ya konumuma konumuma ;.(..
Kar kelimesinden sonrasını okumadan direkt gözlük attım öyle manyak haldeyiz 😆😆😆
Arkadaşlar saat 4-5 gibi Boludan geçeceğim o saatlerde sıkıntı yaşar mıyım? Tesekkürler
Ortadağ da Sulu kara Çevirdi, rakım 200
Sadece yağmur gördük şuana kadar onu da sağlam gördük 30mm ulaştık
yağış arttıkça dahada irileşiyor sulu kar maltepe beklemezdim şaşırtıyorsun bizi maltepee
Yarınki kar yağışını merakla bekliyorum. 😎😝
Şükür yanılmadık, çok biliyormuş triplerine girip net konuşanlar umarım daha sakin olurlar bundan sonra. 😎
Avcılar anlık harika hava var
Pendik Çamlık arabadan yansıyan görüntü 😎
Sabahtan beri zifir karanlık durmaksızın yağıyor soğuk düşüyor.☔️
Ama kar göremedim hala ❄️
Şükür kavuşturana lapa lapa yağıyor Ferhatpaşa 210 rakımda. 1 saat sonra daha kaliteli bir halde video atmayı umuyorum.