Valla sabah kalktım baş ağrısı gece oldu hala baş ağrısı. Çok pis hava var.
Şu son 4 - 5 günde ne kadar arveles içtim hatırlamıyorum ama o bile kesmemeye başladı ağrıyı
Valla sabah kalktım baş ağrısı gece oldu hala baş ağrısı. Çok pis hava var.
Şu son 4 - 5 günde ne kadar arveles içtim hatırlamıyorum ama o bile kesmemeye başladı ağrıyı
Sabah ola hayrola umarım iyi bir yağış alırız.
mayıs akşamı gibi hava
Dışardaki fırtına adam uçuruyor mübarek bu ne
Yarınki canavar sayesinde kış sezonu hayırlı olsun
Darısı lodos sonrası 850 hpa da girecek cephe destekli -12 lik sistemlere olsun ☺️
Bu iki yılın ardından 2012/15 gibi bir dek sistemi
2004/2017 gibi bir ab li sistem anca keser beni 😜
Büyükçekmece’de hergün geçtiğim yolda fırtınadan dolayı aracım orta şeritten sol şeride savruldu. Aman dikkat. Rüzgar çok kuvvetli.
Beylikdüzü adeta uçuyor.
Araç kullanırken dikkatli olalım arkadaşlar, özellikle İstanbul içinden Silivri tarafına gelecek olan yazlıkçı kesim için söylüyorum, araçlar savruluyor.
Ani rüzgar ataklarında camlar sallanmaya devam ediyor 1 2 saattir.
Böyle sistemlerde hemen bakarım süper lig ya da 1.lig maçlarına mesela yarın Boluspor saat 16 da mac oynayacakmış aksiyonun en katmerli zaman diliminde bir İzmir li olarak max kar zevkim budur dalga geçmeyin 😄😅
Yarın öğleden sonra gibi Aydosa çıksak bir şey görebilir miyiz yerde şehirde havada olacak gibi de Kasımda yerde görmek daha güzel hissettirir
Akşama göre biraz daha iyileşmiş
Windy de böyle bir model buldum doğruluk seviyesi nedir modelin bilmiyorum ama şu görüntüyü görmek bile güzel doğru ya da değil model ismi ALADIN çözünürlük 2.3 km olarak gözüküyor
fena rüzgar var daha kuvvetlendi