Bu hafta sistem takibi çok heyecanlı olacak mermileri hazırlayın
Aman aman mermiler kalsın mazallah s400 leri falan devreye sokarız sistem kuşa falan döner Allah korusun
Bu hafta sistem takibi çok heyecanlı olacak mermileri hazırlayın
Aman aman mermiler kalsın mazallah s400 leri falan devreye sokarız sistem kuşa falan döner Allah korusun
MGM ne ikonu verecek bekliyorum sabırsızlıkla
MGM ne ikonu verecek bekliyorum sabırsızlıkla
İnşallah öyle yapar. Doğru ikonu koyduğunda havaya birşeyler oluyor, yağmıyor
Kar geliyor kış geliyor derken bu gün konumum günlük güneşlik 15.6 derece ile baya ısıtıyor güneş.
Hadi hayırlısı gelsin bembeyaz yapsın her yeri çok özledik. ❄️
O zaman yaşanacak senaryo;
06Z GFS Avrupa yakası batısı şanslı gözüküyor
Şaka maka harbiden kar göreceğiz böyle giderse bu sistemde. 😂😂
Soğuk ile yağış çakışıyor uzun zamandır görmüyorduk. 2022 Ocak sisteminde gördük en son.
Arşivlenmeli bu diyagram.
Bu arada Karadeniz Alçağı bile verdi. Sistem yağışsal olarak değişik bir yere evriliyor.
büyük ihtimalle cumartesi konumumda kar göreceğim
Sezona güzel başlayıp güzel bitirmek nasip olsun. Çünkü geçen sene de Kasım’ın son haftasında da örtü yapan bir sistem yaşamıştık. Sonrası tüm sezon boyunca hüsrana uğradık. Tabi ki daha çok erken sezon daha yeni başlıyor. Bu şekilde başlayıp yine tüm sezon en az iki ya da üç tane sağlam sistem alırsak barajlarımız ihya olur. Güzel başlıyoruz, güzel bitirelim.. ❄️☃️
Perşembe günü hava çok aksiyonlu olacak.
Kasım sonu geliyor . Aralık ayında güzel kar yağışını en son 2012 senesinde gördük diye hatırlıyorum. İnşallah o sene bu sene olur küresel ısınma şehir ısı adası filan dinlemeden bam bam bereketli kar yağışları düşer.
Avrupa yakası iç kesimlerinde lapa lapa kar var bir hayalimiz
Gfs neler yapıyorsun sen öyle 😮. Gem/ecm siz de çok naz yaptınız hadi gfs'ye benzeyin artık akşama kadar süre verdim size akşam güncellemesinde bekliyorum sizi 😄
GFS bam başka oynuyor burada alçağın konumu daha farklı dönüp dönüp istanbulu vuruyor