Kapalı ve ılık bir gün şimdilik. Herkese iyi hafta sonları.
İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
- Official Post
-
Ekselanslar Hazırlanın. Saat 5 Gibi Ekşın Başlıyor. Kompetileri, Maytapları, Fişekleri Hazırlayın. Eyy Benim Gibi Ekşınları Seven Atmosfer Delileri Kanki Keytaları.
-
Disarisida sıcak resmen hava kapalı olunca soğudu sanıyorsun ama alakası yok
-
Aslında 20-22 dereceler sonbahara dönüktür ılıktan ziyade ılık/serin arası diyelim.
-
Saat 15:00'dan sonra yerel olarak şiddetli yağışlar görülebilir yağışlar il genelinde görülecek ama bazı noktalarda şiddetli olabilir yağışa şimşeklerinde eşlik etmesi Tahmin ediliyor havada birkaç derece soğuyacak yağışla birlikte önümüzdeki hafta daha soğuk günler kapıda kıyafet tercihlerinizi havaya göre yapın.
-
Geliyor mu ??
-
-
3 gün üzeri soğuk tahminleri dikkate almıyorum hemen pufff oluyorlar
-
- Official Post
Oldukca etkileyici
-
-
2 gün sonra gene yaz gibi bir afrika gelir ya hep öyle oluyor
Yani dün 27 derece gördük ama bir daha çok zor bu kadar yüksek sıcaklık görmemiz
-
-
Gelebilir değil yüksek ihtimal geliyor 😎😎😎🤣🤣 ama tabii vatandaşların güvenini kaybetmemek için olacakları tedbirli anlatmak gerekir. Direkt kesin cümle kullanırsak ve sistemde zayıflarsa itibar kaybederiz 😊
-
Esen rüzgar üşütüyor
-
Gelebilir değil yüksek ihtimal geliyor 😎😎😎🤣🤣 ama tabii vatandaşların güvenini kaybetmemek için olacakları tedbirli anlatmak gerekir. Direkt kesin cümle kullanırsak ve sistemde zayıflarsa itibar kaybederiz 😊
?? yeni üyelerle kışın bayağı uğraşacak gibi yönetim
-
?? yeni üyelerle kışın bayağı uğraşacak gibi yönetim
Kötü bir şey dediğimi düşünmüyorum yanlış anlamışsınız beni dikkatli okursanız yaptıkları şeyi doğru buldum
-
Hava soğumaya başladı
-
Kötü bir şey dediğimi düşünmüyorum yanlış anlamışsınız beni dikkatli okursanız yaptıkları şeyi doğru buldum
Aykut53 hocam kötü bir şey yapmışsam özür dilerim arkadaş beni neden linçledi anlamadım
-
Tekirdağ üzerinden Güney Batı/Kuzey Doğu istikametinde kütleler oluşmaya başladı. Radarı takipteyiz📡
-