Telefonum, 7/8 gün yağışlı gösteriyodu. Yağdı mı o kadar yağmadı. Niye olacakmış gibi şey eddiriyosun. Ebu Leblebin torunu.

İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
- Official Post
-
-
Biraz içimiz ferahlasın. Arşivimden Tulpar sistemi.❄️☃️
-
MGM'nin tahminlerinin tuttuğunu ne zaman göreceğiz acaba? Konumuma saat 18.00'a kadar gök gürültülü sağanak vermiş ama dışarı günlük güneşlik.
-
Sıcaktan nemden ben bıktım artık. Allahtan haftaya cuma fransaya gidiyorum orda iyidir
hava umarım.
-
-
sıcak bir hava var terletiyor
-
Hava sıcak cidden yağmurlu günleri özledim havanın serin olduğu günleri özledim
-
Hava sıcak cidden yağmurlu günleri özledim havanın serin olduğu günleri özledim
2 günde özletti kendini
-
850 de 16-17 derece var ve güneş ışınlarının açısıda azalmaya başladı ona rağmen sıcaklıklar nasıl olur da İstanbul’da bazı istasyonlarda 31-32 dereceye ulaşabiliyor akıl alır gibi değil normalde bu değerlerle 26-27 derece olması lazım
-
850 de 16-17 derece var ve güneş ışınlarının açısıda azalmaya başladı ona rağmen sıcaklıklar nasıl olur da İstanbul’da bazı istasyonlarda 31-32 dereceye ulaşabiliyor akıl alır gibi değil normalde bu değerlerle 26-27 derece olması lazım
1) Tarihte eşi benzeri görülmemiş şekilde sıcak geçen bir yaz.
2) Denizlerin anormal derece de sıcak olması (ama yağış olarak pek bir faydasını göremedik).
3) Aşırı betonlaşma.
Neden mi arıyorsunuz.
-
-
Dün tam olarak bunu anlatmaya çalıştım hocam. 19 derecelere düştük yağış esnasında. Bana mısın demedi akşama doğru 30'a yakın gezdik. Geceleri hala 23-24 bandındayız. En azından konumumda hala böyle. Şuan saat 6 ama hala 29 dereceyiz mesela. %60 nem var. Aşırıya kaçan kısmı bitti ona şükrediyorum.
-
Önümüzdeki süreç artık yaza yaza yavaş veda ettiğimiz ama sıcakların 30-32 derece seviyesinde değil de 19-27 derecede hareket ettiği günlerden ibaret gibi görünüyor.
-
Cumartesi hareketlilik gözüküyor
-
Cumartesi hareketlilik gözüküyor
Umarım güzel bir yağmur yağışı alırız.
-
Sisli bir güne uyanış oldu.
-
28 derecelerde şu an oldukça sıcak.
Yaz ayı devam ediyor.🌞
-
Nem yüksek bugün