hiç bir şeyin tadı tuzu kalmadı kıştanda pek umudum yok şu son kışları gördükçe
Aynen öyle. Bence İstanbul'un iklimi artık kesinlikle eskisi gibi değil. Umarım o 2-3 yıl önce Mart'ın 15-22'sinde aldığımız kar bir son değildir.
hiç bir şeyin tadı tuzu kalmadı kıştanda pek umudum yok şu son kışları gördükçe
Aynen öyle. Bence İstanbul'un iklimi artık kesinlikle eskisi gibi değil. Umarım o 2-3 yıl önce Mart'ın 15-22'sinde aldığımız kar bir son değildir.
Gece sıcaktan sabaha karşı rüzgardan dolayı uykusuzluk çekiyorum. Dengeyi şaştım bu aralar.
İşim nedeniyle 6 da kalkmak zorundayım, zaten sıcaklardan da 3 gibi anca uyuyabiliyorum. Gidişat fena
30-32 bandında yağışsız sıkıcı havalar devam.
Tahmini kaç yıl sonra yağmur yağar
Bu yaz belkide 10. kez Kartal 37 derecenin üstüne çıkmış oldu. Belki 38’i zorlarız rüzgar da pek yok çünkü
Bitsin artık bu işkence.
Bu nasıl bir sıcaktır hayvanın bile tersi döndü
sanarsın çöl iklimi 20 günde 1 damla gözükmüyor
Bir ara ikinci yarı için serinleme ihtimalleri vardı, o da yok olmuş. Tarihin en kötü yazı
Bugün son zamanların en sıcak günündeyiz. Önümüzdeki günlerde sıcaklıklar kademe kademe biraz olsun düşecek.
29,3
Açık
İnsanın yüzüne alev alev vuran güneş var bu saatte 🔥
Rize hattı yine bildiğimiz gibi. Günün birinde o hatta kurak olursa ve yağmur yağmazsa asıl o zaman korkmak gerek :')
Şu platformda yıllardır yorum yapan isimlerin tanıdık gelmesi ve yaptıkları yorumları okumak bile insana huzur veriyor yazın ortasında da olsak her akşam girip dolaşmadan duramıyor insan
Yav allah aşkına şu klipler gerçekten nasıl hoşunuza gidiyor çok daha basit bir şekilde bu içerik sunulabilir medyaya sanki çocuk içerikleri gibi yapay zeka ile hazırlanıp ilginç videolar simgeleştirmeler konuluyor
Evin içinde buharlaşıyoruz yine. Rüzgar var ama içeriye sirayet edemiyor. Neyse ki yarın şiddetleniyor. Hamleleri 60 km'yi görecek gibi.
Radarda son durumu bırakıyorum. Şile hattında hareketlilik var.
Püfür püfür harika esiyor. Poyraz imdada yetişti.