Şu saatte konumumda 29.5 derece hadi 30 diyelim 😜
Nem % 75 😎
Afrika paşalar gibi saltanatını sürdürüyor. 😎
Şu saatte konumumda 29.5 derece hadi 30 diyelim 😜
Nem % 75 😎
Afrika paşalar gibi saltanatını sürdürüyor. 😎
Belli bir yerin diyagramina nasıl bakıyorduk bana özelden yazabilirmi birisi
Belli bir yerin diyagramina nasıl bakıyorduk bana özelden yazabilirmi birisi
Şu an Boludayım. Tek kelimeyle inanılmaz yağmur ve gök gürültüsü var. Yani araçlar önünü göremiyor, yağmur savrula savrula yağıyor. Vayy bee, bu ney di laa
Ülkedeki son sıcaklara bakayım dedim hatay arsuz 35 derece ve %90 nem var hissedilen sıcaklık 60 👀
Müthiş bir rüzgar çıktı panjurlar zangırdıyor resmen.
Abi, İstanbuldan bi çıktım, hava ya kapalı, yada yağmurlu ve nemde o kadar yüksek değil. Çok çok özür dilerimde, yani İstanbulda fışkımı var da yağmur girmiyor, nem yaşanmaz hale getiriyor.
bence bugün dünden iyi rüzgar daha fazla nemde dünkü gibi değil bunaltmıyor dün yapış yapıştım yüzüm vıcık vıcık yağ içindeydi.
Allahım neden
Yarın da çok sıcak ama pazartesi dün de dediğim gibi zirve olacak. Bizi bu zulümden kurtaracak olan şey salı akşamı Trakya'daki yağmurdan hiç değilse rüzgar alarak serinleme olacak ondan sonra bir hafta kafamız rahat hatta ayın 26-27'sinde sistem alabiliriz hala bunu deneyen modeller var.
28.6 derece konumum hissedilen 38 derece 🔥
Nemde yüksekten devam ediyor %73 😎
Güzel rüzgar var ama 💨
26-28 Temmuz sistemindeki yağışlar neden düşük acaba oraj durumlarını global modeller tam çözemediğinden mi yoksa trof ull istediğimize göre kuzeyde kalmasından mı az yağışlar bu sıcakların üstüne serin hava denizlerinde sıcak olmasıyla modellerin göstermediği bir yağış getiremez mi
Allahım neden
Çok abarttı kral hava neden böyle anlamıyorum
Balkanların aldığı yağış ve bizim çektiğimiz sıcak hiç adil değil.
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!